• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Ντεμπούτο αντάξιο ενός superstar!
Το καλύτερο ξεκίνημα νεοφερμένου στη μεγάλη κατηγορία
Νέα 22/11/2012 - 10:48

O Πρόεδρος του HRC, Shuhei Nakamoto, θέλει βάθρο στο πρώτο του αγώνα, ο Rossi και ο Lorenzo έχουν δηλώσει ότι περιμένουν να είναι γρήγορος από την πρώτη στιγμή και μέχρι τώρα, ο Marc Marquez επιβεβαιώνει τις προσδοκίες τους! Ο νεαρός Ισπανός κέρδισε τον τελευταίο αγώνα της Moto2, ξεκινώντας από την τελευταία θέση του grid, ενώ και στο τεστ της Βαλένθια ήταν ταχύτατος από την πρώτη στιγμή!

 

Μετά από μόλις 28 γύρους στο θηρίο των 1000cc, η διαφορά του από τον ομόσταυλό του ήταν ελάχιστα πάνω από 1 δευτερόλεπτο! Και το γεγονός ότι ο ομόσταυλός του είναι ο Dani Pedrosa, ο αναβάτης που κυριάρχησε στο δεύτερο μισό του Πρωταθλήματος, κάνει το κατόρθωμα του νεαρού ακόμα πιο εντυπωσιακό! Παράλληλα ο Ισπανός ήταν ο πιο γρήγορος από τους νεοφερμένους στην κατηγορία, δείχνοντας άνετος από την πρώτη στιγμή στη νέα του μοτοσυκλέτα.

 

Πρέπει βέβαια να θυμίσουμε, ότι το τεστ στη Βαλένθια μόνο ιδανικό δεν ήταν, με τον καιρό να περιορίζει το χρόνο των αναβατών μέσα στην πίστα. Ωστόσο ο Marquez ήταν από την αρχή εντυπωσιακός, με παρουσία που δεν βλέπουμε συχνά από νεοφερμένους! Κοιτώντας στο ντεμπούτο αναβατών – τα τελευταία τέσσερα χρόνια – η καλύτερη απόδοση ήταν αυτή του Stefan Bradl, o οποίος όμως ήταν πάνω από δυο δευτερόλεπτα πιο αργός από τον πρωτοπόρο. Οι Barbera, Bautista και Simoncelli ήταν όλοι τους πιο αργοί από τον νεαρό Marquez, στο ντεμπούτο τους, παρά το ότι ο Ισπανός τόνισε ότι συνάντησε μερικές δυσκολίες προς το τέλος του τεστ!

 

Πάντως, είναι εύλογο ότι για να αποκτήσουμε μια καλύτερη εικόνα των δυνατοτήτων όλων των νεοφερμένων στην κατηγορία, θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το τεστ στη Μαλαισία, τον ερχόμενο Φεβρουάριο!

 

Επόμενο άρθρο »

Honda Racing Thanks Day

« Προηγούμενο άρθρο

Μεγάλο party για τον Sandro Cortese!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα