• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo, Rossi, Dovi στο Ράλλυ της Monza!
Οι αστέρες του MotoGP είναι στη λίστα συμμετοχής
Νέα 21/11/2012 - 12:31

Η λίστα συμμετοχής στο ράλλυ της Monza, αυτό το Σ/Κ, αποκαλύπτει ότι οι αστέρες του MotoGP, Jorge Lorenzo, Valentino Rossi και Andrea Dovizioso θα λάβουν μέρος στη δράση! Μπορεί η παρουσία του Vale στο εν λόγω ράλλυ να είναι συνηθισμένο φαινόμενο τα τελευταία χρόνια – μάλιστα ο Rossi ήταν νικητής του θεσμού το 2006 και το 2007 – ωστόσο η παρουσία του νέου του ομόσταυλου και Παγκόσμιου Πρωταθλητή, Jorge Lorenzo, αποτελεί μια μίνι έκπληξη!

 

Ο Ισπανός, όπως και o έτερος Ιταλός, ο Andrea Dovizioso, θα οδηγήσουν ένα Citroen DS3 WRC, ενώ ο Rossi θα βρίσκεται πίσω από το τιμόνι ενός Ford Fiesta WRC. Το παρόν θα δώσουν επίσης και οι Loris Capirossi, Claudio Corti και Simone Corsi και οι τρεις με Peugeot S2000! O Alex De Angelis τελευταία στιγμή ανακοίνωσε ότι δεν μπορεί να αγωνιστεί, προφανώς λόγω του πρόσφατου τραυματισμού του.

Ο Rossi είχε τερματίσει δεύτερος – πίσω από το θρύλο του WRC, Sebastien Loeb, πέρυσι (από εκεί και η φωτό), ενώ η απουσία του τελευταίου από το φετινό ράλλυ θα είναι αισθητή.

Τέλος, να θυμίσουμε ότι ο Lorenzo θα παραβρεθεί στην Ταϋλάνδη, από 14 ως 16 Δεκεμβρίου, για να αγωνιστεί στο Race of Champions, όταν και θα αντιμετωπίσει τους θρύλους της F1, Michael Schumacher και Sebastian Vettel, αλλά και τον θρύλο του MotoGP Mick Doohan.

 

Επόμενο άρθρο »

Durheimer: Πρωτάθλημα η Ducati το 2015!

« Προηγούμενο άρθρο

Dall’Igna: Ίσως με 2 εργοστασιακές!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα