• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H Suzuki στο MotoGP το 2014
Ο De Puniet επιβεβαιώνει τις συζητήσεις
Νέα 19/11/2012 - 13:58

Όταν γράψαμε ότι εμμέσως από την PTR και τον Simon Buckmaster μάθαμε ότι “ο νέος δοκιμαστής της Suzuki MotoGP είναι ο Randy De Puniet”, δεν υπήρξε κάποια αντίδραση από τις δύο μεριές. Τώρα ο Γάλλος εξηγεί ότι δεν έχει πάρει ακόμη τη δουλειά, αλλά ότι πράγματι είναι σε συζητήσεις με την Ιαπωνική εταιρία. 

Σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα MCN η συμφωνία με την Suzuki κκαι τον De Puniet θα υπογραφεί σύντομα και αυτό είναι μια ακόμη επιβεβαίωση του ότι η εταιρία επιστρέφει το 2014 στο MotoGP. Βέβαια ο Γάλλος το 2013 έχει συμβόλαιο με την ομάδα του Aspar, με CRT Aprilia, αλλά προφανώς αυτό μάλλον δεν θα επηρεάσει την υπόθεση.

“Απλά πρέπει να περιμένουμε να δούμε το πλάνο της Suzuki και να καταλάβουμε το που θα γίνουν τα τεστ. Αλλά θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για μένα, να είμαι πάλι πάνω σε μια πρωτότυπη μοτοσυκλέτα και να εξελίξω μια εργοστασιακή μοτοσυκλέτα. Πραγματικά ελπίζω αυτό να γίνει”, δήλωσε ο De Puniet.

 

Αλλά ακόμη και αν τελικά δεν βρουν τις ημερομηνίες και τον τρόπο – που μάλλον θα τα βρουν – η Suzuki τη στιγμή που όπως έχουμε γράψει εδώ και αρκετό καιρό, θέλει την επιστροφή της στην κορυφαία κατηγορία αγώνων μοτοσυκλέτας, θα έχει τις εναλλακτικές λύσεις για την εξέλιξη που χρειάζεται. Απλά ένας κορυφαίος οδηγός και με μεγάλη εμπειρία, όπως ο Γάλλος, θα μπορούσε να βοηθήσει πολύ.

 

Επόμενο άρθρο »

O Neukirchner με 1199 στην Jerez

« Προηγούμενο άρθρο

H MV AGUSTA RIVALE 800, η πιο όμορφη

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα