• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Hayden: Δοκιμάσαμε τα πάντα…
Παρά τις πολλές αλλαγές τα προβλήματα παρέμεναν
Νέα 29/10/2012 - 16:02

Ένα μικρό λάθος στοίχισε στον Hayden, χτες στο Phillip Island, στην μάχη που έδινε με τον ομόσταυλό του Valentino Rossi. Ο Nicky ήταν έτοιμος να μειώσει την διαφορά του από τον Vale, όταν ανοίχτηκε στην 11η στροφή και έδωσε το πάνω χέρι στον Ιταλό συναθλητή του.

 

Ως εκ τούτου, ο Αμερικανός της Ducati έπρεπε να συμβιβαστεί με την 8η θέση, στον προτελευταίο αγώνα της χρονιάς, αν και παραδέχτηκε ότι θα ήταν δύσκολο να βρει τρόπο να περάσει τον Rossi, παρά το λάθος του. «Ένιωθα καλύτερα στον αγώνα και κατάφερα να παλέψω με τον Valentino για λίγο», σχολίασε «Ήταν πιο γρήγορος στην αρχή αλλά όταν τα ελαστικά είχαν φθαρεί κατάφερα να επανέλθω, παρά το ότι το μπροστινό μου δημιουργούσε προβλήματα»

 

«Πιστεύω ότι θα μπορούσα να κάνω την κίνησή μου στους τελευταίους δυο γύρους, αλλά ανοίχτηκα στην 11η στροφή και με πέρασε… αν και θα ήταν δύσκολο να τον κερδίσω ούτως ή άλλως», πρόσθεσε ο Hayden «Είναι κάπως ενοχλητικό διότι θυμάμαι να παλεύω με τον Valentino για την νίκη εδώ και έχουμε ανέβει στο βάθρο αρκετές φορές κι οι δυο μας σ’ αυτήν την πίστα». Ο Nicky σημείωσε μικρή πρόοδο την Παρασκευή και το Σάββατο, με την πρόσφυση να αποδεικνύεται ένα από τα μεγαλύτερά του προβλήματα: «Ήταν ένα δύσκολο Σ/Κ. Κανονικά μ’ αρέσει το Phillip Island αλλά ήμασταν στο 32.3δ στα πρώτα ελεύθερα και δεν μπορούσαμε να βελτιωθούμε σε πρόσφυση και στροφές παρά τις πολλές αλλαγές που κάναμε. Θέλω να ευχαριστήσω τους μηχανικούς μου, διότι πραγματικά δοκιμάσαμε τα πάντα αυτό το Σ/Κ!»

 

 

Επόμενο άρθρο »

Αυστραλία: Φωτογραφικό Αφιέρωμα 1

« Προηγούμενο άρθρο

Βάθρο και αναγνώριση για Σίσση!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα