• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νέο Super 8 “Racing Devil”
Απόλυτα ανανεωμένο και πάντοτε με εμφάνιση που προδιαθέτει, το Super-8 του 2009 βρίσκεται ήδη ανάμεσά μας.
Νέα Αγοράς 26/02/2009 - 09:41

 

Νέο Super 8 “Racing Devil”

 

Απόλυτα ανανεωμένο και πάντοτε με εμφάνιση που προδιαθέτει, το Super-8 του 2009 βρίσκεται ήδη ανάμεσά μας. Απευθύνεται ξεκάθαρα σε αναβάτες νεαρής ηλικίας που «βράζει το αίμα τους» και στόχος του είναι να κάνει αξέχαστες τις καθημερινές αστικές μετακινήσεις τους.

 

Διαθέτει επιθετικότερη σχεδίαση με προσεγμένα γραφικά, μεταλική επίστρωση βαφής στα πλαστικά, μονό ρυθμιζόμενο αμορτισέρ πίσω, ενισχυμένη μετάδοση, βελτιωμένη θέση οδήγησης και ένα νέο δίχρονο κινητήρα 50 κ.εκ. με εξαιρετική απόδοση.

 

Οι αλουμινένιες ζάντες των 14”, το δισκόφρενο τύπου «μαργαρίτα» και το σπορ σετάρισμα της ανάρτησης είναι αφιερωμένα στους οπαδούς της σβέλτης οδήγησης, που στη σέλα του νέου Super-8 θα ανακαλύψουν το απόλυτο «εργαλείο» για γρήγορες βόλτες στην πόλη.

 

Για τους οπαδούς των τετράχρονων κινητήρων, το Super 8 διατίθεται και με σύνολα 50 και 125 κ.εκ., απόδοσης 3,3 και 9,6 ίππων αντίστοιχα!

 

Οι τιμές τους είναι ιδιαίτερα φιλικές στα 1.645 € (50 2Τ & 4Τ) και 1.890 € (125 4Τ).

 

H απόκτησή τους είναι απόλυτα εφικτή μέσω των ευνοϊκών χρηματοδοτικών προγραμμάτων της αντιπροσωπείας, που περιλαμβάνουν εξόφληση με άτοκο διακανονισμό μέχρι 15 μήνες ή 0 % προκαταβολή και έως 72 μηνιαίες δόσεις. Καλύπτεται, όπως κάθε προϊόν της Kymco, από δύο χρόνια ολική εγγύηση και ένα πλήρες δίκτυο αντιπροσώπων σε όλη την Ελλάδα.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλ. 800-11-20025 ή στο www.kymco.gr

 

Επόμενο άρθρο »

H TEXA ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ TOY GROUP PIAGGIO

« Προηγούμενο άρθρο

Bering Phantom στα καταστήματα Stelpet

Χορηγοί