• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Με το νέο ψαλίδι στην Sepang ο Hayden
“Μου έδωσε καλύτερη αίσθηση στο πίσω μέρος”
Νέα 19/10/2012 - 16:43

Το πρωί, ο Hayden δοκίμασε να κάνει μερικά συγκριτικά τεστ με το νέο ψαλίδι, αυτό που άρχισε να χρησιμοποιεί ο Rossi μετά το Misano και όπως ο ομόσταυλός του, θα συνεχίσει να βελτιώνει την πρόσφυση της μοτοσυκλέτας του και την αυριανή ημέρα…

 

«Λόγω του τραυματισμού μου πέρυσι τον χειμώνα, δεν πήρα ό,τι θα μπορούσα από τα τεστ που έγιναν εδώ κι έτσι είναι δύσκολο να συγκρίνω την μοτοσυκλέτα τότε και τώρα», ξεκίνησε να λέει ο Αμερικανός οδηγός της Ducati «Βασικός μας στόχος ήταν να έχουμε καλύτερη πρόσφυση στο πίσω μέρος και βελτιωθήκαμε ως ένα μικρό βαθμό. Ήμουν σχεδόν 2 δευτερόλεπτα πιο γρήγορος από πέρυσι, στις ΕΔ1, πράγμα καλό…»

 

Στην συνέχεια μίλησε για τις θετικές του εντυπώσεις από το νέο ψαλίδι που είχε στην διάθεσή του: «Δοκίμασα το νέο ψαλίδι, το οποίο οπωσδήποτε μου δίνει καλύτερη αίσθηση στο πίσω μέρος». Το απόγευμα βέβαια, ο καιρός και η κατάσταση της πίστας άλλαξαν τα δεδομένα για τον Nicky και τους μηχανικούς του «Το απόγευμα τα πράγματα ήταν παράξενα. Όπως συμβαίνει στις μεγάλες πίστες, σε ένα σημείο ήταν τελείως στεγνή ενώ σε άλλο εντελώς βρεγμένη! Έκανα δυο γύρους, απλά για να δοκιμάσω στο βρεγμένο σε περίπτωση που βρέχει την ημέρα του αγώνα. Σίγουρα ένιωσα καλύτερα σήμερα, σε σύγκριση με το Motegi, τόσο όσον αφορά στον καρπό μου, όσο και με την μοτοσυκλέτα. Έτσι ελπίζω να έχουμε ένα καλύτερο Σ/Κ αυτήν την φορά».

 

Επόμενο άρθρο »

Video: Ο εκπληκτικός Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

Καλή αρχή για Dovizioso

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα