• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang Moto2 ΕΔ2: Την έκπληξη ο Syahrin
Έκανε τα δικά του ο καιρός στην Μαλαισία!
Νέα 19/10/2012 - 11:57

Η βροχή που είχε πέσει στα ελεύθερα του MotoGP, σταμάτησε την ώρα που οι αναβάτες της Moto2 έπαιρναν θέση για τα τελευταία ελεύθερα της ημέρας. Ο ήλιος είχε βγει στον ουρανό και στέγνωνε το νερό στην πίστα, ωστόσο αυτό δεν κράτησε πολύ, με την βροχή να κάνει την επανεμφάνισή της 34 λεπτά πριν το τέλος! Όλοι οι αναβάτες γύρισαν στα pits, με την έκτακτη συμμετοχή, τον Μαλαισιανό Syahrin να γράφει 2.13.493 στο στεγνό και να παίρνει την πρώτη θέση, προς μεγάλη χαρά του κοινού στις εξέδρες!

 

Πιο πίσω του συναντάμε τον Axel Pons και τον Aegerter, με τον Iannone να δείχνει ότι έχει βρει τον ρυθμό του και να πλασαρίζεται 4ος στο στεγνό. Ο Di Meglio ξεπέρασε γρήγορα την πρωινή του πτώση και έφερε την μοτοσυκλέτα του στην 5η θέση, με τον Nakagami να συνεχίζει την καλή του πρωινή παρουσία και να φιγουράρει στην 6η θέση, μπροστά από τον Takahashi. Ο Jordi Torres ολοκλήρωσε στην 8η θέση, με τους Rea και Kallio να συμπληρώνουν την πρώτη δεκάδα.

 

Μετά από περίπου 15 λεπτά στα pits, οι αναβάτες βγήκαν και πάλι στην πίστα για να δοκιμάσουν σε βρεγμένες συνθήκες – στην περίπτωση που την Κυριακή βρέχει – με τον Andreozzi να πέφτει αρκετά νωρίς και τους Smith και De Angelis να τον μιμούνται με δυο σφοδρές πτώσεις, καθώς η βροχή έπεφτε ασταμάτητα. Στο βρεγμένο πάντως, οι ταχύτεροι ήταν ο Marquez και ο Luthi.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ΕΔ2 στο συνοδευτικό αρχείο

 

Επόμενο άρθρο »

Moto3: Σοκ με τον Vinales

« Προηγούμενο άρθρο

Ανανέωσαν με την Marc VDS οι Redding-Kallio

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα