• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Japan Moto3 ΕΔ3: Μπροστά ο Cortese!
Ακολούθησαν Kent-Khairuddin, 21ος ο Σίσσης
Νέα 13/10/2012 - 07:17

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Cortese, επιβεβαίωσε και σήμερα ότι είναι ένα από τα φαβορί και αυτό το Σ/Κ για την νίκη, καθώς σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στα τελευταία ελεύθερα (1.58.739) επικρατώντας του ομόσταυλού του Kent, για περίπου 2/10! Στην 3η θέση ο Khairuddin, ο οποίος διανύει ένα από τα καλύτερά του Σ/Κ φέτος, καταφέρνοντας και πάλι να μπει μέσα στην πρώτη τριάδα με έναν γρήγορο γύρο προς το τέλος των ΕΔ3.

 

Ο Rins, υποτονικός σε γενικές γραμμές χτες, φαίνεται να βρίσκει τον καλό του εαυτό και κατάφερε σήμερα το πρωί να πλασαριστεί τέταρτος, μπροστά από τον Vinales, ο οποίος έμεινε πάνω από 6/10 μακριά από τον Cortese. Ο Folger, που συγκαταλέγεται ανάμεσα στα φαβορί για το βάθρο, δεν κατάφερε να πετύχει κάτι καλύτερο από την 6η θέση σήμερα το πρωί.

 

Ο Salom – δεύτερος στην βαθμολογία και με μαθηματικές πιθανότητες για τον Τίτλο – ήταν 7ος, αφήνοντας πίσω του τον Rossi, ο οποίος πίεσε πολύ στα τελευταία στάδια της διαδικασίας και είχε μια πτώση. Οι Vazquez και Tonucci συμπλήρωσαν την πρώτη δεκάδα. Ο Θανάσης, στο γενικότερο κλίμα, βελτίωσε και αυτός τον χρόνο του και βάσει μερικών αλλαγών στις ρυθμίσεις της μοτοσυκλέτας του κατάφερε να μειώσει και την διαφορά του από την κορυφή – στα 1.6 δευτερόλεπτα – αλλά αυτό δεν αρκούσε για να του χαρίσει κάτι καλύτερο από την 21η θέση…

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο συνοδευτικό αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Japan Moto2 ΕΔ3: Ξεχώρισε ο Espargaro!

« Προηγούμενο άρθρο

Japan ΕΔ3: Υπεροχή Pedrosa

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα