• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Kυκλοφόρησε το MOTOGP WORLD #37
Με τον Dovi στο εξώφυλλο και δυνατά θέματα μέσα
MOTOGP WORLD 18/10/2012 - 08:45

Ο Andrea Dovizioso στη φοβερή του χρονιά, με 6 βάθρα μέχρι τώρα, είναι το κύριο θέμα του εξωφύλλου του τεύχους #37 του περιοδικού MOTOGP WORLD, που με αφετηρία το πιο συναρπαστικό Πρωτάθλημα, μεταφέρει στους αναγνώστες του την επικαιρότητα και στα θέματα που αφορούν την κίνηση στο δρόμο. 

Πέρα λοιπόν από τη μικρή συνέντευξη με τον Dovi, ο οποίος μιλάει για την οδήγηση με την Yamaha, οι θρύλοι του MotoGP μιλούν για την αποχώρηση του Stoner από τους αγώνες. Μέσα από το ρεπορτάζ των αγώνων του Misano & Aragon μαθαίνουμε τα μυστικά όσα δεν φαίνονται στις κάμερες, όπως πόσους κινητήρες έχει ο κάθε οδηγός στη διάθεσή του.

Ένα ακόμη αφιέρωμα στην Honda VF που θεωρείται η μοτοσυκλέτα με τη μεγαλύτερη εξέλιξη στην ιστορία, είναι ένα διαφωτιστικό άρθρο που έχει να κάνει και με τον τρομερό Freddy Spencer.

Ρεπορτάζ για τον προτελευταίο αγώνα των SBK, αλλά και για τη συμμετοχή του Γρηγόρη Παναγιωτόπουλου στο Γερμανικό Πρωτάθλημα, όπως και για τον 4ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας, που έγινε στη νέα άσφαλτο των Σερρών, ολοκληρώνουν τις αγωνιστικές αναφορές.

 

Στο ένθετο “On The Road” πέρα από τα νέα της αγοράς, οδηγούμε τη νέα Kawasaki Ninja 300 στην Γερμανία, τη νέα Honda CRF250L στην Αθήνα και δοκιμάζουμε τα Metzeler Racetec με μια Honda CBR1000RR στην πίστα των Σερρών.

Τα Gadgets με τα αδιάβροχα της αγοράς είναι ένα θέμα που πάντα οι αναγνώστες καλοβλέπουν.

Τέλος αναφορές στην ιστορία του #1 οπαδού του Valentino Rossi, που είναι Έλληνας και ρεπορτάζ για το 3ο Memorial Άλκη Συνιώρη, είναι μερικά ακόμη από τα θέματα του πιο καλοτυπωμένου περιοδικού, στο καλύτερο χαρτί!

 

Επόμενο άρθρο »

Το MOTOGP WORLD #38 με J.Lorenzo

« Προηγούμενο άρθρο

Maria Making of…!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA