• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ήρεμος και συγκεντρωμένος ο Biaggi
Επιμένει ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει!
Νέα 03/10/2012 - 14:54

Ο MaxBiaggi επιμένει ότι θα προσεγγίσει τους δυο τελευταίους αγώνες Πρωταθλήματος, όπως τον κάθε ένα μέχρι τώρα, παρά το γεγονός ότι είναι σε πολύ πλεονεκτική θέση όσον αφορά τον φετινό Τίτλο. Ο Ιταλός φτάνει στο Magny Cours με 30,5 βαθμούς διαφοράς από τον δεύτερο (Sykes), κάτι που σημαίνει ότι χρειάζεται απλά να τερματίσει και τις δυο φορές στην 6η θέση για να εξασφαλίσει το φετινό Πρωτάθλημα.

 

Παρά την κατάσταση που είναι υπέρ του, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2010 δηλώνει ότι δεν παίρνει τίποτα ως δεδομένο, προσθέτοντας ότι αυτός έχει την πίεση καθώς αυτός είναι που έχει να χάσει τα περισσότερα… «Θα δω αυτόν τον αγώνα όπως κάθε άλλον! Γνωρίζω ότι η πίεση θα είναι μεγάλη, αλλά δεν πρέπει να χάσουμε την αυτοσυγκέντρωσή μας διότι εμείς είμαστε που έχουμε να χάσουμε τα περισσότερα. Το να είσαι μπροστά σε βάζει στο στόχαστρο. Οι αντίπαλοί μας γνωρίζουν ότι η παραμικρή αδυναμία μας, τους ξαναβάζει στο παιχνίδι!»

 

Ο Biaggi έχει καλή παράδοση στην Γαλλία, κερδίζοντας έναν αγώνα το 2010 – όταν και στέφθηκε Πρωταθλητής – ενώ δεν έχει τερματίσει κάτω από την 6η θέση, στους 8 αγώνες που έχει πάρει μέρος εκεί. Η μόνη χρονιά που δεν αγωνίστηκε στην γαλλική πίστα, ήταν το 2011 όταν και ήταν τραυματίας. «Είμαι ήρεμος και προσηλωμένος όπως πάντα. Έχουμε δείξει ότι μπορούμε να τα πάμε καλά και να πάρουμε το πάνω χέρι, έτσι ανυπομονώ να μπω στην πίστα και να πιάσω δουλειά…!»

 

Επόμενο άρθρο »

Αναστατωμένος ο Abraham!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Rossi στο ράλλυ της Monza!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα