• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sykes: Μπορεί να γίνει!
Μιλώντας για τον φετινό Τίτλο!
Νέα 02/10/2012 - 14:58

Ο Sykes παρουσιάζεται πεπεισμένος ότι μπορεί να κάνει την ανατροπή και να κατακτήσει τον φετινό Τίτλο στα SBK, θεωρώντας ότι, όπως ο ίδιος και ο Melandri ήταν άτυχοι στο Portimao, το ίδιο μπορεί να συμβεί και στον Ιταλό πρωτοπόρο της βαθμολογίας!

 

«Ανυπομονώ να ανέβω και πάλι στην ZX-10R…», σχολίασε ο αναβάτης της Kawasaki «Είμαι ενθουσιασμένος που πάμε στο Magny Cours, καθώς είναι μια καλή πίστα για εμάς και η μοτοσυκλέτα τώρα δουλεύει εξαιρετικά. Θέλω να πάω εκεί και να κάνω ό,τι συνήθως αλλά ειλικρινά, θα ήθελα και την τύχη με το μέρος μου…»

 

Ο Sykes φτάνει στον τελευταίο γύρο της χρονιάς, με διαφορά 30,5 βαθμούς από την κορυφή και όσο κι αν πιστεύει ότι μπορεί να κάνει την έκπληξη και να πάρει τον Τίτλο, παρ’ όλα αυτά τονίζει ότι και η δεύτερη θέση είναι ένα φανταστικό επίτευγμα για την ομάδα, που δεν ήταν ανάμεσα στους διεκδικητές Τίτλου εδώ και μια δεκαετία! «Είμαι δεύτερος στο Πρωτάθλημα με διαφορά 30,5 βαθμούς κι έτσι χρειαζόμαστε και τον παράγοντα τύχη. Ωστόσο μπορεί να συμβεί! Ελπίζω να κάνω δύο δυνατούς αγώνες και να βρεθώ μια θέση ψηλότερα!»

 

«Είμαστε δεύτεροι και αν μας πρόσφεραν αυτήν την θέση στην αρχή της χρονιάς, τόσο εγώ όσο και η ομάδα μου θα την αποδεχόμασταν! Είμαστε εδώ και ξέρουμε τι μπορούμε να πετύχουμε. Άσχετα με ό,τι γίνει, αν τερματίσουμε στις 3 πρώτες θέσεις θα είναι μια καλή, πολύ καλή χρονιά για εμάς. Μαθηματικά έχουμε ακόμα ελπίδες. Κι άλλοι έχουν κάνει λάθη, αλλά στο κάτω-κάτω όλοι είχαν τις ίδιες ευκαιρίες με εμάς. Η δεύτερη θέση είναι ένα καλό επίτευγμα. Μάθαμε πολλά φέτος αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε ακόμα πιο σκληρά, διότι ακόμα μαθαίνουμε… είμαι σίγουρος ότι του χρόνου θα είμαστε ακόμα πιο δυνατοί!»

 

 

Επόμενο άρθρο »

Aragon: Paddock girls!

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon: Φωτογραφικό Αφιέρωμα 3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα