• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Δεν μπορούσα να πιέσω όσο ήθελα!
Ο Ιταλός έχασε για λίγο το τρίτο σκαλί του βάθρου
Νέα 17/09/2012 - 16:42

Ο Dovizioso έψαχνε το δεύτερό του βάθρο φέτος, στον εντός έδρας αγώνα του Misano, και μπήκε στον τελευταίο γύρο του χτεσινού αγώνα μόλις 0.493 δευτ. πίσω από τον Bautista. Δυστυχώς για τον ίδιο όμως, ανοίχτηκε λίγο στην έξοδο και μετά από την εξέταση του photo finish κατέληξε στην 4η θέση, με τον αντίπαλό του να τον κερδίζει για 0.003 δευτ.!

 

«Είναι κρίμα να τερματίζω τόσο κοντά στο βάθρο στον εντός έδρας αγώνα μου… ήθελα πραγματικά να είμαι στην πρώτη τριάδα για πρώτη φορά στο εδώ, στο Misano!», δήλωσε ο Ιταλός αναβάτης, ο οποίος του χρόνου θα πάρει την θέση του Vale στην εργοστασιακή Ducati. «Ήταν δύσκολος αγώνας από την αρχή, διότι είχα ένα πρόβλημα με το μπροστινό και δεν μπορούσα να φρενάρω δυνατά, ή να μπω στις στροφές όπως στα ελεύθερα. Έτσι έπρεπε να αλλάξω την γραμμή μου και δεν ήμουν τόσο γρήγορος όσο θα ήθελα… δεν μπορούσα να προλάβω τον Valentino, ούτε να πιέσω…»

 

Και συνέχισε λέγοντας: «Έπρεπε να οδηγώ ομαλά και προς το τέλος βελτιώθηκε κάπως η αίσθησή μου και μπόρεσα τουλάχιστον να παλέψω για μια θέση στο βάθρο. Κρίμα που δεν κατάφερα να πάρω την 3η θέση από τον Alvaro, αλλά ανοίχτηκα καθώς έβγαινα από την τελευταία στροφή. Έκανα ό,τι καλύτερο και το θετικό είναι ότι παρά τον δύσκολο αγώνα, κατάφερα να δώσω την μάχη μου για το βάθρο μέχρι τέλους. Πήραμε μερικούς πολύ σημαντικούς βαθμούς για το Πρωτάθλημα και ευελπιστώ, με καλύτερη αίσθηση στην μοτοσυκλέτα, να καταφέρω να ανέβω στο βάθρο στην Aragon

 

Επόμενο άρθρο »

Misano: Φωτογραφικό Αφιέρωμα 1

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Δεν μετανιώνω για την απόφασή μου!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα