• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3: Τραυματίστηκε ο Fenati!
Ύστερα από διαμάχη με αστυνομικούς!
Νέα 11/09/2012 - 10:59

Τα νεύρα και ο οξύθυμος χαρακτήρας του Fenati δεν είναι κρυφό μυστικό και αυτό φάνηκε και στις κατατακτήριες του Brno, όταν ο νεαρός Ιταλός έπεσε και αναγκάστηκε να βρεθεί στην 13η θέση της γραμμής εκκίνησης. Στις δηλώσεις του λίγο μετά, κατηγόρησε τον Louis Rossi και τον χαρακτήρισε ηλίθιο, επειδή προκάλεσε την πτώση ανοίγοντας το γόνατό του! Μάλιστα προχώρησε ακόμα περισσότερο, λέγοντας ότι δεν ήξερε τι να κάνει… να ανταποδώσει την “χάρη” στον Rossi εντός πίστας ή να τον περιμένει έξω από τα paddock….!

 

Κάποιος μπορεί να πει ότι το παραπάνω γεγονός οφείλεται στο νεαρό της ηλικίας του Fenati, αλλά πρόσφατα διαβάσαμε για ακόμα έναν διαπληκτισμό του Ιταλού, αυτήν την φορά όμως πολύ πιο σοβαρό! Σύμφωνα με τις εφημερίδες της γειτονικής μας χώρας, ο Fenati και ο παππούς του ξεφόρτωναν μερικές κούτες από το αυτοκίνητό τους, έξω από το οικογενειακό τους κατάστημα, αλλά επειδή ο δρόμος σε εκείνο το σημείο είναι στενός, εμπόδιζαν τους διερχόμενους οδηγούς. Σε λίγο έφτασαν δυο τροχονόμοι και τους ζήτησαν να απομακρύνουν το αυτοκίνητο.

 

Προφανώς ο θερμόαιμος Fenati λογομάχησε με έναν από τους αστυνομικούς και παραλίγο να έρθουν στα χέρια, με τον καθένα να λέει την δική του εκδοχή για το επεισόδιο: ο Fenati ισχυρίζεται ότι ο αστυνομικός άρχισε το επεισόδιο - επειδή είχαν αργήσει - και όταν ξεκίνησε με το αυτοκίνητο τον πάτησε στο πόδι τραυματίζοντάς τον! Από την άλλη, ο αστυνομικός τόνισε ότι ο Fenati υποτιμητικά του είπε να πάει από άλλο δρόμο, ενώ άρχιζε να τον βρίζει και παράλληλα προσπάθησε να του επιτεθεί, αλλά τον σταμάτησαν δυο άλλοι αστυνομικοί.

 

Αλήθεια ή όχι, υπερβολές ή μη, ο Fenati αναγκάστηκε να πάει στα επείγοντα με τραυματισμό στο πόδι, που ενδεχομένως να του δημιουργήσει πρόβλημα αυτό το Σ/Κ στον αγώνα του Misano… «το πόδι μου πονά πολύ, αλλά ευτυχώς έχω μικρά κατάγματα και θα μείνω μερικές ημέρες στο σπίτι αλλά θα είμαι στην πίστα την Παρασκευή…», σχολίασε ο νεαρός οδηγός.

 

Επόμενο άρθρο »

SuperSic Honda CBR1000RR

« Προηγούμενο άρθρο

Il Nostro Sic

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA