• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK Γερμανία 2ος Αγ.: 1ος ο Davies, έπεσαν Biaggi & Melandri
Επικράτηση της Aprilia, καταστροφή για την BMW
Νέα 09/09/2012 - 17:43

O Max Biaggi έκανε ένα ωραίο δώρο στον Marco Melandri, με την πτώση του στο ξεκίνημα του 2ου Αγώνα στο Nurburgring και ο Ιταλός πήρε την πρωτοπορία με την BMW του, εντός έδρας να βλέπει μπροστά του μια νίκη και το πέρασμα και πάλι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Όμως λίγο αργότερα μια πτώση από μπροστινό – όπως και στον πρώτο αγώνα – άφησε όλο το όραμα ανεκπλήρωτο. 

Σα να μην έφτανε αυτό έπεσε για την γερμανική εταιρία και ο Haslam με την άλλη S1000RR, οπότε η καταστροφή συμπληρώθηκε. Επίσης ενώ οι δύο γερμανικές μοτοσυκλέτες δεν κατάφεραν να συνεχίσουν τον αγώνα, ο Max Biaggi όχι μόνο ξαναμπήκε στην πίστα, αλλά μετά από ηρωική προσπάθεια ανέβηκε μέχρι την 13η θέση κερδίζοντας 3 πολύτιμους βαθμούς, έναντι του Ιταλού διεκδικητή του Πρωταθλήματος.

Chaz Davies, Aprilia
Chaz Davies, Aprilia

Ο τρίτος από τους διεκδικητές, ο Tom Sykes με την Kawasaki του, αντιμετώπισε και πάλι προβλήματα φθοράς των ελαστικών και περιορίστηκε στην 5η θέση, μένοντας σε τροχιά Τίτλου, αν οι δύο Ιταλοί συνεχίσουν τις πτώσεις τους στους δύο διπλούς αγώνες που απομένουν μέχρι το τέλος της χρονιάς.

 

Μεγάλος νικητής του Αγώνα, ο Βρετανός Chaz Davies που ανέβηκε φέτος στα Superbike από τα Supersport και οδήηησε άψογα την Aprilia του μέχρι την καρό σημαία. Η Ιταλική εταιρία είδε στο 2ο σκαλί του βάθρου τον Ιρλανδό Eugene Laverty (είχε έξοδο στα χώματα στο ξεκίνημα), που κέρδισε άξια τη σκληρή μάχη που έδωσε με τον Leon Camier που μάλιστα είχε περάσει 2ος μέχρι λίγο πριν το τέλος και έδωσε στη Suzuki ένα λόγο για να πανηγυρίζει.

Laverty, Sykes, Davies
Laverty, Sykes, Davies

Ο Jonathan Rea έμεινε 4ος με την Honda CBR1000RR να υστερεί στα σημεία. Ο Carlos Checa αντίστοιχα δεν μπορούσε να κάνει τίποτε καλύτερο με την αργή στην ευθεία Ducati 1098R, από το να πάρει την 6η θέση, μπροστά από τον ομόσταυλό του Gugliano.

O Baz με την 2η εργοστασιακή Kawasaki κέρδισε τη μάχη από τον δορυφορικό της BMW, Badovini. O Sylvain Guintoli με την Ducati του έκλεισε τη δεκάδα.

Στη βαθμολογία ο Biaggi προηγείται με 318 βαθμούς, έναντι 308.5 του Melandri, 291.5 του Sykes και 247.5 του Checa.

 

Στο κάτω μέρος της σελίδας δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά.

 

Leon Camier, Suzuki
Leon Camier, Suzuki

Επόμενο άρθρο »

24h Le Mans: H Kawasaki κέρδισε για 3η φορά

« Προηγούμενο άρθρο

Supersport: O Sofuoglu νικητής στην Γερμανία

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα