• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Κυκλοφόρησε το 36ο MOTOGP WORLD
Το μυστικό της αποτυχίας των Rossi - Ducati και άλλες ιστορίες...
MOTOGP WORLD 08/09/2012 - 20:49

Στο 36ο τεύχος του MOTOGP WORLD που ήδη κυκλοφορεί σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, ένα μικρό αλλά ιδιαίτερα κατατοπιστικό άρθρο του Mat Oxley κλέβει την παράσταση: 

Ο Jeremy Burgess εξηγεί στο συνεργάτη του περιοδικού το γιατί απέτυχε ο “γάμος” Rossi – Ducati και το πόσο κοντά είναι στο να το βρουν!!

Η συνέντευξη με τον Jorge Lorenzo είναι ένα ακόμη θέμα που αποκαλύπτει αρκετές πτυχές του Ισπανού, όπου αποκαλύπτει ότι δεν οδηγεί στο 100%!

Ο Kenny Roberts με τη σειρά του μιλάει για τις εξελίξεις στο MotoGP, ενώ η κυριολεκτικά ανατριχιαστική ιστορία του πως σώθηκε από ακρωτηριασμό το πόδι του Mick Doohan, πριν 20 χρόνια, είναι μια ιστορία που πρέπει να ξέρει όποιος ασχολείται με τους αγώνες.

 

Πέρα από αυτά, ρεπορτάζ από τους Αγώνες σε Indianapolis & Brno, ο Αγώνας των SBK στη Μόσχα και μια συνέντευξη με τον αειθαλή Μιχάλη Σπηλιώτη, είναι στα θέματα που έχουν σχέση με τους αγώνες.

Στο ένθετο “On The Road”, δοκιμή του Superscooter Yamaha T-max 530, ταξίδι στη Νάξο με Ducati Monster 696 και βέβαια η καθιερωμένη φωτογράφηση των gadgets είναι στη θεματολογία, ενός τεύχους που δεν πρέπει να χάσει κανένας φίλος του MotoGP.

 

Επόμενο άρθρο »

Maria Making of…!

« Προηγούμενο άρθρο

Sandy Toz Making Of…!

Χορηγοί
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA