• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Melandri υπό πίεση!
Δύσκολη η διαχείριση της πρώτης θέσης!
Νέα 04/09/2012 - 11:16

Ο Marco Melandri παραδέχτηκε ότι η διαχείριση της πρώτης θέσης στο Πρωτάθλημα των SBK, αποτελεί έξτρα πίεση γι’ αυτόν, καθώς μπαίνουμε στην τελική ευθεία με τρεις μόλις γύρους να απομένουν!

 

Να θυμίσουμε ότι με μια νίκη και μια δεύτερη θέση στην πίστα της Μόσχας, ο Melandri σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του Πρωταθλήματος, σηματοδοτώντας την πρώτη φορά που η BMW προηγείται τόσο στους κατασκευαστές, όσο και στους οδηγούς στα SBK! Πράγματι η φετινή χρονιά θα μείνει στις μνήμες των οπαδών της, ξεκινώντας από την συμφωνία με τον Marco, ο οποίος πήρε την παρθενική του νίκη στο Donington Park, κάτι που επανέλαβε πέντε ακόμα φορές στον δρόμο για την κορυφή!

 

«Είναι πολύ ωραία να ερχόμαστε στον εντός έδρας γύρο της BMW, στο Nurburgring, και να είμαστε μπροστά στην βαθμολογία», παραδέχτηκε ο Ιταλός αναβάτης, ο οποίος δεν έκρυψε στην συνέχεια ότι υπάρχει πίεση τόσο για να διατηρήσει το προβάδισμα, αλλά και για να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα…!

 

«Παρόλα αυτά, αυτό σημαίνει ότι υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη πίεση, διότι όλοι θα περιμένουν ένα καλό αποτέλεσμα. Είμαι σίγουρος ότι οι αγώνες θα είναι δύσκολοι, διότι η Aprilia θα δουλέψει σκληρά για να ξαναπάρει το προβάδισμα. Θα δούμε όμως. Πέρυσι ήταν η πρώτη μου φορά στο Nurburgring και πραγματικά μου άρεσε η πίστα. Ο πρώτος αγώνας ήταν καλός και τερμάτισα δεύτερος, ωστόσο στον δεύτερο δυσκολεύτηκα πολύ στο βρεγμένο. Η πίστα είναι διασκεδαστική. Είναι πολύ τεχνική. Το πρώτο κομμάτι είναι σφιχτό, αλλά μετά είναι γρήγορη και ομαλή και νομίζω ταιριάζει στο στυλ μου. Πέρυσι το διασκέδασα και πιστεύω το ίδιο θα γίνει και φέτος!»

 

«Θεωρώ ότι η RR μου θα τα πάει καλά εκεί. Αν όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο, θεωρώ ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί στους αγώνες. Πρέπει να βελτιώσουμε τον ρυθμό μας στις κατατακτήριες, διότι ακόμα δυσκολευόμαστε με το μαλακό ελαστικό. Ωστόσο είμαι καλά και είμαι έτοιμος να παλέψω!»

 

Κλείνοντας μίλησε για τις προβλέψεις του για το φετινό Πρωτάθλημα: «Έχουμε ακόμα έξι αγώνες, που είναι αρκετοί. Ποτέ δεν είναι εύκολο (σ.σ. να κάνεις προβλέψεις) επειδή υπάρχουν αρκετοί γρήγοροι αναβάτες και πάντα μπορεί να γίνει το λάθος! Στους τελευταίους αγώνες είδαμε πολλές αλλαγές… μπορείς να πάρεις βαθμούς αλλά και εύκολα μπορείς να χάσεις! Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι σε κάθε αγώνα ξεχωριστά και να προσπαθήσουμε να πάρουμε μερικές ακόμα νίκες για να μείνουμε πρώτοι!»

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Pirro με την GP12!

« Προηγούμενο άρθρο

O James Toseland και… χορευτής!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα