• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Biaggi: Τίποτα δεν έχει τελειώσει!
Αποφασισμένος να επιστρέψει στην κορυφή ο Ιταλός!
Νέα 29/08/2012 - 11:45

Τα πάνω κάτω στο Πρωτάθλημα SBK ήρθαν αυτό το Σ/Κ, με τον Melandri – για πρώτη φορά – να ολοκληρώνει την αντεπίθεσή του και να εκθρονίζει από την πρώτη θέση τον Max Biaggi, έναν νευρικό Ιταλό, ο οποίος τα βρήκε σκούρα και δεν κατάφερε να κρατηθεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, παρά το βάθρο-δώρο από τον ομόσταυλό του, Eugene Laverty, στον 1ο Αγώνα!

 

Ο βετεράνος άσος απέφευγε να απαντήσει στα σχετικά ερωτήματα που του έγιναν και άλλαζε το θέμα, ενώ ο Laverty από την πλευρά του – στις επίσημες δηλώσεις – ισχυρίστηκε ότι είχε πρόβλημα με τα ελαστικά. Ωστόσο λίγο αργότερα, στον λογαριασμό του στο twitter, έγραψε τα παρακάτω: «Όλοι ξέρετε τι έγινε στον πρώτο αγώνα. Μου πήραν το βάθρο στο Silverstone και στη Μόσχα το έδωσα…» Πάντως, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Biaggi δέχεται βοήθεια από ομόσταυλό του, καθώς κάτι αντίστοιχο είχε γίνει και με τον Camier στο Silverstone, το 2010!

 

«Η πτώση ήταν το τελευταίο που χρειαζόμασταν!», σχολίασε ο Ιταλός αναβάτης της Aprilia. «Δυστυχώς, όταν άλλαξα την γραμμή μου μπήκα σε ένα βρώμικο σημείο της πίστας και δεν κατάφερα να επιβραδύνω. Είδα τον Haslam να πλησιάζει και προσπάθησα ανεπιτυχώς να αποφύγω την σύγκρουση. Του ζητώ απεριφράστως συγγνώμη. Στην αρχή πίστεψα ότι τραυματίστηκε, αλλά ευτυχώς με διαβεβαίωσε ότι είναι καλά. Μετά το βάθρο στον πρώτο αγώνα, ήθελα να παραμείνω μπροστά. Τα πράγματα έχουν γίνει περίπλοκα στο Πρωτάθλημα, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα!»

 

Επόμενο άρθρο »

Παραγωγικό το τεστ για τον Bradl!

« Προηγούμενο άρθρο

Brno: Paddock Girls!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα