• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Haslam στην Honda;
Σύμφωνα με φήμες από τον αγγλικό Τύπο!
Νέα 22/08/2012 - 18:57

Με την BMW Motorrad να συγχωνεύεται με την BMW Italia– όπως σας είχαμε πληροφορήσει πριν από έναν μήνα – και με έντονη την φιλολογία ότι ο Ben Spies θα επιστρέψει στα SBK και θα πάρει θέση δίπλα στον Marco Melandri, ο Leon Haslam κινδυνεύει να βρεθεί χωρίς ομάδα! Εδώ να ανοίξουμε μια μικρή παρένθεση και να σας πούμε ότι ο Melandri δεν πέταξε κι από την χαρά του όταν άκουσε τα συγκεκριμένα νέα, δηλώνοντας ότι προτιμά κάποιον που θα μπορούσε να βοηθήσει στην εξέλιξη της BMW S100RR… πρόσθεσε ότι δεν είναι σίγουρος αν ο Spies είναι ο ιδανικός αναβάτη γι’ αυτό και ότι το καλύτερο θα ήταν να ρωτούσαν κάποιον από τους μηχανικούς του, όταν έτρεχε στα SBK!

 

Πίσω στον Haslam λοιπόν, ο οποίος – αν η παραπάνω φήμη αποδειχτεί αληθινή – θα πρέπει να ψάχνει για ομάδα, με το αγγλικό site Visordown.com να γράφει ότι ο Pocket Rocket έχει ήδη έρθει σε συνεννόηση με την ομάδα SBK της Honda, υπογράφοντας μάλιστα και προσύμφωνο! Βέβαια, δεν πρέπει να παραβλέψουμε ότι ο ίδιος ο Βρετανός οδηγός – σε συνέντευξή του στο bikesportnews.com – παραδέχτηκε ότι έχει δεχτεί αρκετές προσφορές και από ομάδες CRT, για να οδηγήσει στο MotoGP!

 

Όσο για το ποιόν θα αντικαταστήσει στην Honda; Ο Jonathan Rea έχει συνδεθεί με την ομάδα του Gresini στο MotoGP, αλλά το ίδιο συμβαίνει τόσο με τον Crutchlow, όσο και με τον Iannone! Από την άλλη ο Bautista είναι ακόμα μετέωρος και με τον ίδιο τον Gresini να πρέπει να βρει το απαραίτητο budget για την επόμενη σεζόν, περιμένοντας εναγωνίως να δει αν θα υπάρχει πλαφόν στην τιμή ενοικίασης μιας δορυφορικής μοτοσυκλέτας. Άλλη μια σημαντική παράμετρος είναι ότι σύμφωνα με πληροφορίες από την ομάδα, οι πτώσεις του Bautista φέτος, τους έχουν κοστίσει σχεδόν 800.000 ευρώ σε ανταλλακτικά! Πάντως, το πιθανότερο σενάριο είναι να φύγει ο απογοητευτικός Aoyama και την θέση του να πάρει ο Haslam!

 

Επόμενο άρθρο »

Με σύμμαχο την παράδοση ο Lorenzo!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Checa πρώτος στο τεστ της Μόσχας!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα