• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Hayden: Ελπίζαμε σε κάτι καλύτερο!
«Μεγάλα προβλήματα...» για Rossi!
Νέα 18/08/2012 - 12:42

Σημαντικά βελτιωμένοι – σε σχέση με το πρωί – εμφανίστηκαν το απόγευμα τόσο ο Hayden, όσο και o Rossi, οι οποίοι κατάφεραν να είναι σταθερά κοντά στους χρόνους με το δεύτερο γκρουπ αναβατών. Ο Nicky τερμάτισε στην 9η θέση, ενώ ο Vale έμεινε 10ος και στόχος και των δυο για σήμερα, είναι να βελτιωθούν και να μειώσουν την διαφορά τους από την κορυφή!

 

Διαβάστε τις επίσημες δηλώσεις των οδηγών της εργοστασιακής ομάδας της Ducati:

 

Nicky Hayden (9ος): «Είναι ωραία που επιστρέψαμε στην δράση και πάνω στην μοτοσυκλέτα. Το πρωί τα πράγματα ήταν αρκετά καλά… με την βροχή που είχε πέσει το προηγούμενο βράδυ, πήρε ένα μικρό διάστημα ώστε να στεγνώσει η πίστα και να έχουμε καλύτερη πρόσφυση. Το απόγευμα δοκιμάσαμε μερικά πράγματα, αλλά δεν κάναμε το μεγάλο βήμα εμπρός που θέλαμε. Είχαμε περισσότερη πρόσφυση στο πίσω μέρος, αλλά πιέζαμε χειρότερα το μπροστινό τότε! Βελτιωθήκαμε κατά 1 δευτ. όμως οι υπόλοιποι κατάφεραν να βελτιωθούν πιο πολύ. Είναι πολύ σημαντικό να κάνουμε την μοτοσυκλέτα να στρίβει, μιας και μερικές στροφές συνδυάζονται και αν δεν μπεις καλά στην πρώτη, το πρόβλημα διογκώνεται. Πρέπει να δούμε γιατί έχουμε αυτό το θέμα και ευελπιστώ να τα πάμε καλύτερα αύριο (σ.σ.σήμερα)»

 

Valentino Rossi (10ος): «Ρίξαμε τον χρόνο μας κατά 2 δευτερόλεπτα το απόγευμα, επειδή η πρόσφυση είχε βελτιωθεί αρκετά και το ίδιο – πιστεύω – θα συμβεί και αύριο (σ.σ. σήμερα). Η αίσθηση που έχω είναι καλύτερη από πέρυσι, αλλά ακόμα έχουμε μεγάλα προβλήματα στην είσοδο των στροφών, ειδικά στις αριστερές… χάνουμε επίσης αρκετά και στην έξοδο των δυο αργών στροφών. Το απόγευμα χρησιμοποίησα τα σκληρά ελαστικά μόνο, για να δω την απόδοσή τους μετά από πολλούς γύρους, διότι δεν θεωρώ ότι θα είναι εφικτό να ολοκληρώσουμε τον αγώνα με το μαλακό. Τέλος πάντων, αύριο θα τα δοκιμάσουμε. Έχουμε πολλά πράγματα να δούμε, αλλά το δεύτερο γκρουπ δεν είναι μακριά…»

 

Επόμενο άρθρο »

O Lascorz ξαναμπαίνει στην πίστα!

« Προηγούμενο άρθρο

Κάτω από το ρεκόρ πίστας ο Pedrosa!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα