• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Κυκλοφόρησε το 35ο MOTOGP WORLD
Ανάλυση για το τι θα κάνει ο Rossi!
MOTOGP WORLD 07/08/2012 - 11:04

Το 35οο τεύχος του περιοδικού MOTOGP WORLD βρίσκεται από σήμερα στα περίπτερα όλης της Ελλάδας και φιλοδοξεί να σας κρατήσει συντροφιά στις καλοκαιρινές διακοπές. Βέβαια στη θεματολογία κυριαρχεί το θέμα της ενδεχόμενης μεταγραφής του Rossi ή της ανανέωσης του συμβολαίου του με την Ducati. 

Επίσης ανάλυση και όχι απλή περιγραφή για το τι έγινε στο Sachsenring, το Mugello και τη Laguna Seca και ρεπορτάζ από το τεστ του Mugello, είναι τα θέματα που αφορούν το αγωνιστικό μέρος και μαζί ρεπορτάζ από τον Αγώνα των SBK στο Brno και εκτενής αναφορά στον 2ο Αγώνα του Ελληνικού Πρωταθλήματος, που έγινε στο Τυμπάκι της Κρήτης.

Ένα άλλο κύριο θέμα που έχει άρωμα Ελλάδας είναι η συνάντηση του συνεργάτη μας Άκη Τεμπερίδη με τον Ελληνο-Αυστραλό Θανάση Σίσση, που έκανε θαυμάσια εμφάνιση στο Mugello.

O Mat Oxley μας μιλά για τη ζωή χωρίς το traction control, κάτι που ήδη εφαρμόστηκε στα BSB!

Στο ένθετο “On The Road” πέρα από τα τελευταία νέα, ταξίδι – δοκιμή της εντυπωσιακής Honda Crosstourer VFR1200X, δοκιμή στην πόλη του Aprilia Sportcity 300 και ένα γρήγορο ταξιδιωτικό στην Βοιωτία και τη Φωκίδα με Honda CBR1000RR & Suzuki Hayabusa.

H dj Sandy Toz ποζάρει με τις πλούσιες καμπύλες της για τα gadgets που σας προτείνει το περιοδικό για το καλοκαίρι και βέβαια στην ύλη του τεύχους περιλαμβάνονται οι θαυμάσιες φωτογραφίες των paddock girls και οι μοναδικές στιγμές του MotoGP.

Ένα τεύχος που συμπληρώνει και εμβαθύνει τις γνώσεις μας για το κορυφαίο άθλημα και μαζί μας δίνει την πληροφόρηση για όλα τα υπόλοιπα θέματα.

 

Επόμενο άρθρο »

Almaza Making of…!

« Προηγούμενο άρθρο

O Stoner στο 34ο MOTOGP WORLD

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA