• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Το New Dink 200i τώρα σε νέα χαμηλότερη τιμή...
Νέα Αγοράς 28/01/2009 - 10:23
Η αξιοπιστία με λιγότερα ευρώ!

Το New Dink 200i τώρα σε νέα χαμηλότερη τιμή, μόλις στα 2.995 ευρώ!

Η σειρά Dink της Kymco ανήκει στην κατηγορία των πολυτελών scooter πόλης και απευθύνεται σε αναβάτες που δύσκολα αποχωρίζονται το αυτοκίνητό τους, προσφέροντάς τους σχεδιαστική, τεχνολογική και χρηστική ταύτιση! Ο κινητήρας του New Dink 200i είναι υγρόψυκτος, τετράχρονος, με σύστημα ηλεκτρονικού ψεκασμού στην τροφοδοσία και ιδιαίτερα ισχυρός (15,6 ίπποι), οι αλουμινένιοι τροχοί έχουν μεγάλη διάμετρο 13 ιντσών, οι χώροι είναι άπλετοι για την κατηγορία, ο εξοπλισμός υπερπλήρης, τα φρένα απαρτίζονται από δισκόφρενα σε όλους τους τροχούς και η ανάρτηση από διπλά ρυθμιζόμενα αμορτισέρ και τηλεσκοπικό πιρούνι με ευμεγέθη καλάμια, αντίστοιχα σε προδιαγραφές με αυτά μιας πραγματικής μοτοσικλέτας!

Το New Dink διαθέτει έναν πίνακα οργάνων που ξεφεύγει από τα μέτρα της κατηγορίας, περιλαμβάνοντας ένα μεγάλο αναλογικό στροφόμετρο και ένα συνδυασμό ψηφιακών ενδείξεων και ενδεικτικών λυχνιών, με πληροφόρηση για οτιδήποτε χρειαστεί ο αναβάτης! Ο στάνταρ εξοπλισμός του περιλαμβάνει επίσης αλουμινένια σχάρα αποσκευών, πλάτη και χειρολαβές συνεπιβάτη, φωτιζόμενο χώρο κάτω από τη σέλλα, πλαϊνό και κεντρικό σταντ, προβολείς αλογόνου, αεροδυναμικό θώρακα με ζελατίνα και άγγιστρο ανάρτησης αντικειμένων.

H απόκτησή του είναι απόλυτα εφικτή μέσω των ευνοϊκών χρηματοδοτικών προγραμμάτων της αντιπροσωπείας, που περιλαμβάνουν από άτοκο διακανονισμό μέχρι 15 μήνες εξόφληση ή 0 % προκαταβολή και έως 72 μηνιαίες δόσεις. Καλύπτεται, όπως κάθε προϊόν της Kymco, από δύο χρόνια ολική εγγύηση και ένα πλήρες δίκτυο αντιπροσώπων σε όλη την Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλ. 800-11-20025 ή στο www.kymco.gr

Επόμενο άρθρο »

Νέος προτεινόμενος τιμοκατάλογος 2009 για την Yamaha

« Προηγούμενο άρθρο

IPONE R4000RS 10W30

Χορηγοί