• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Εκτός δράσης 4-6 εβδομάδες ο Barbera!
Όλα καλά με την εγχείριση χτες!
Νέα 23/07/2012 - 18:53

Ο Hector Barbera υποβλήθηκε χτες σε επιτυχημένη επέμβαση για να διορθώσει το πρόβλημα στην κνήμη και στην περόνη που απέκτησε όταν έκανε προπόνηση με την Honda CRF100. Ο Ισπανός, ο οποίος στο Mugello κατάφερε να μπει στην μπροστινή σειρά για πρώτη φορά φέτος, έχει πλέον μια πλάκα από τιτάνιο και βίδες στο αριστερό του πόδι, ενώ θυμίζουμε ότι η εγχείριση έγινε από τον διάσημο γιατρό, Dr. Xavier Mill!

 

Ο τελευταίος εκτίμησε ότι ο Barbera θα μείνει εκτός 4-6 εβδομάδες, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα αγωνιστεί στην Laguna Seca, ενώ τόσο η Indianapolis όσο και το Brno είναι υπο αμφισβήτηση. «Η εγχείριση πήγε καλά», σχολίασε ο Dr. Mill «Είμαστε σίγουροι ότι ο Barbera θα είναι σε θέση να φύγει από το νοσοκομείο σε 48 ώρες και θα ξεκινήσει φυσιοθεραπεία σε 7 ημέρες. Είναι δύσκολο να εκτιμήσουμε την κατάσταση, πρέπει πρώτα να αξιολογήσουμε την πρόοδο του ασθενούς, ωστόσο θεωρώ ότι θα είναι σε θέση να αγωνιστεί και πάλι σε 4 με 6 εβδομάδες».

 

Μιλώντας από το κρεβάτι του νοσοκομείου, ο Barbera είχε μόνο καλά λόγια να πει για την ομάδα των γιατρών! «Ο Dr. Mir και ο Dr. Jimeno έκαναν πολύ καλή δουλειά! Είμαι καλά, νιώθω λίγο ζαλισμένος από την αναισθησία, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό. Προφανώς και είμαι πολύ στενοχωρημένος με τον τραυματισμό μου… συνέβη στην χειρότερη στιγμή! Στους τρεις τελευταίους αγώνες ένιωθα καλά στην μοτοσυκλέτα και πάλευα με τους εργοστασιακούς αναβάτες για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Θα μπορούσα να πετύχω κι άλλα εξαιρετικά αποτελέσματα στην Laguna Seca και στην Indianapolis, αλλά αυτά έχει η ζωή και τώρα πρέπει να σκέφτομαι μόνο την ανάρρωσή μου!»

 

Επόμενο άρθρο »

Γράφει ιστορία ο Dovizioso!

« Προηγούμενο άρθρο

Ευχαριστημένος ο Checa!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα