• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Melandri: Ζω ένα όνειρο!
Δεν πίστευα ότι θα κερδίσω τον 2ο Αγώνα!
Νέα 23/07/2012 - 10:59

Ο Marco Melandri όχι μόνο κατάφερε να πετύχει την πρώτη του διπλή νίκη στην Τσεχία χτες, στον 9ο γύρο για το Πρωτάθλημα των SBK, αλλά με την μεγαλειώδη του εμφάνιση έδωσε στην BMW την πρώτη θέση στην βαθμολογία των κατασκευαστών! «Ζω ένα όνειρο σήμερα! Το να εξασφαλίσω μια διπλή νίκη σε αυτήν την πίστα είναι κάτι το ιδιαίτερο. Είμαι τόσο χαρούμενος, διότι έχω ήδη 5 νίκες φέτος και κανείς δεν το περίμενε!», σχολίασε ο Ιταλός αναβάτης.

 

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στον πρώτο αγώνα: «Ήταν πραγματικά εκπληκτικός! Στην αρχή οι συνθήκες ήταν κάπως δύσκολες… με τα σλικ προσπάθησα να μην χάσω πολλές θέσεις και στην αρχή δυσκολεύτηκα αρκετά. Στην συνέχεια, ενώ προσπαθούσα να βελτιώσω την θέση μου, έκανα δυο λάθη, διότι δεν ένιωθα τελείως άνετα. Όταν είδα ότι ήμουν 8ος, είπα στον εαυτό μου ότι πρέπει να συγκεντρωθώ και να διατηρήσω τον ρυθμό μου για να προλάβω τους μπροστά. Δεν ήταν εύκολο… και όταν πήρα το προβάδισμα, με έναν γύρο να απομένει, έπρεπε να συνεχίσω να πιέζω όσο μπορούσα! Ήξερα ότι ήμουν πιο γρήγορος από τους υπόλοιπους…»

 

Ο δεύτερος αγώνας ήταν πιο συναρπαστικός και ιδιαίτερα η μάχη του με τον Sykes! «Ο δεύτερος αγώνας ήταν ακόμα πιο δύσκολος, καθώς ο Tom ήταν πολύ δυνατός… κάθε φορά που τον πλησίαζα και προσπαθούσα να τον περάσω, φρέναρε τόσο δυνατά που ήταν αδύνατον! Μόλις κατάφερα και τον πέρασα, έκανα ένα λάθος και με ξαναπέρασε! Ήταν δύσκολο να τον προλάβω και πάλι… πραγματικά δεν πίστευα ότι θα κερδίσω…! Βλέποντας την BMW να είναι πρώτη στους κατασκευαστές είναι απίστευτο και με κάνει πολύ υπερήφανο! Επίσης κατάφερα να μειώσω την διαφορά μου από τον Biaggi, ωστόσο το Πρωτάθλημα έχει ακόμα δρόμο… θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες στην ομάδα μου… ήταν τόσο ωραίο και συγκινητικό να τους βλέπω όλους ευτυχισμένους να χαμογελάνε!»

 

Επόμενο άρθρο »

SBK: Φωτογραφικό Αφιέρωμα

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Brno: Δυο βίντεο από τους χτεσινούς αγώνες!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα