• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αποχώρησε ο Guintoli από την Liberty!
Επίσημα λύθηκε η συνεργασία τους για οικονομικούς λόγους!
Νέα 20/07/2012 - 13:58

Σας γράφαμε πριν 5 ημέρες, ότι υπήρχε αρκετή ένταση ανάμεσα στον Sylvain Guintoli και την ομάδα του και ότι δεν ήταν σίγουρη η παρουσία του Γάλλου στον αγώνα της Τσεχίας… τώρα και επισήμως, ο Guintoli έκανε γνωστό ότι χωρίζουν οι δρόμοι του με την Ιταλό-Τσεχική ομάδα, διότι η τελευταία δεν τήρησε κάποιους όρους στο συμβόλαιο (βλ. χρήματα…)

 

«Η Liberty CZ Group είχε συμβόλαιο με τον Sylvain Guintoli για να αγωνιστεί μαζί τους στο Πρωτάθλημα SBK 2012. Η Liberty επιβεβαιώνει την αδυναμία της να παρέχει μοτοσυκλέτα στον Guintoli για να αγωνιστεί στο Brno και δυνητικά στους υπόλοιπους αγώνες. Εξαιτίας αυτού, συν του ότι η Liberty δεν τήρησε καίρια σημεία του συμβολαίου, ο Sylvain δεν είχε άλλη επιλογή παρά να σταματήσει την συνεργασία του και αυτό ανακοίνωσε και επίσημα στην ομάδα. Ο Guintoli, ο οποίος από την μεριά του έχει εκπληρώσει όλες τις υποχρεώσεις του συμβολαίου του, είναι απογοητευμένος από την δυσκολίες της Liberty και από το γεγονός ότι αδυνατούν να του παρέχουν μοτοσυκλέτα για το Brno…»

 

Και κάτι ακόμα… υπάρχουν φήμες ότι η Liberty δεν θα είναι με Ducati του χρόνου, αλλά κοιτάζει προς Aprilia ή ΒΜWγια το 2013! Αυτό υποδηλώνει ότι η εταιρεία του Borgo Panigale αντιμετωπίζει δυσκολίες στο να κρατήσει τους πελάτες της και δεν ξέρουμε κατά πόσο η νέα 1199 θα είναι ελκυστική για τις ομάδες, τη στιγμή που χρειάζεται ακόμη αρκετή εξέλιξη, για το επίπεδο των SBK.

Επόμενο άρθρο »

SBK Brno: O Gugliano 1ος στις ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Συσχετισμοί Yamaha και Honda!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα