• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Checa: Χρειάζομαι βαθμούς, ΤΩΡΑ!
Για να μην μείνει κι άλλο πίσω στο κυνήγι του Biaggi!
Νέα 19/07/2012 - 19:39

Ο Ισπανός Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Carlos Checa, παραδέχτηκε ότι θα χρειαστούν δυο καλά αποτελέσματα στους αγώνες του Brno, αυτό το Σ/Κ, για να μπορέσει να μειώσει την διαφορά του από τον Biaggi και να μείνει σε τροχιά τίτλου. Ο Checa δεν διανύει την καλύτερή του χρονιά πάνω στην Ducati, έχοντας καταφέρει μόλις 4 φορές να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και ως εκ τούτου βρίσκεται 4ος στην βαθμολογία με 73 βαθμούς διαφορά από τον Ιταλό αντίπαλό του!

 

Παρά το γεγονός ότι το Brno δεν είναι και από τις αγαπημένες πίστες του Checa, τα δυο βάθρα που κέρδισε πέρυσι του δίνουν αυτοπεποίθηση ότι θα καταφέρει κάτι ανάλογο και φέτος, μαζεύοντας πολύτιμους βαθμούς, που τόσο πολύ ανάγκη έχει!

 

«Στην πραγματικότητα μου αρέσει αυτή η πίστα, παρά την μεγάλη ευθεία. Πέρυσι πέτυχα το καλύτερό μου αποτέλεσμα στο Brno (στα SBK) και οι βαθμοί που συγκέντρωσα με τα δυο βάθρα που κέρδισα εκεί, μου έδωσαν ώθηση σε ένα κρίσιμο σημείο του Πρωταθλήματος 2011. Οπωσδήποτε χρειάζομαι τους βαθμούς τώρα και εύχομαι ότι οι συνθήκες θα μας επιτρέψουν να κάνουμε δυο πολύ καλούς αγώνες την Κυριακή. Έχουμε περάσει στο δεύτερο μισό του Πρωταθλήματος και ο ανταγωνισμός έχει κορυφωθεί, ωστόσο είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε!»

 

Επόμενο άρθρο »

Συσχετισμοί Yamaha και Honda!

« Προηγούμενο άρθρο

Nakamoto: Θέλω να συνεργαστώ με τον Rossi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα