• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Χώρισαν οι δρόμοι Elias – Aspar!
Ο αγώνας στο Mugello ήταν ο τελευταίος για τον Toni Elias
Νέα 16/07/2012 - 15:09

H αλήθεια είναι ότι – μετά την επιστροφή του στην Moto2, μετά το καταστροφικό του πέρασμα από το MotoGP το 2011 – ο Toni Elias είχε πολλά προβλήματα προσαρμογής στην Suter της ομάδας του Aspar και το καλύτερό του αποτέλεσμα ήταν η 7η θέση στο Estoril. Έτσι, μετά τις πτώσεις που είχε τόσο Sachsenring, όσο και στο Mugello χτες, αποφάσισαν να χωρίσουν οι δρόμοι τους αμέσως…

 

«Στόχος της ομάδας είναι να είναι από τις κορυφαίες στην μεσαία κατηγορία και διεκδικήτρια του τίτλου. Φέτος είχαμε μεγάλη εμπιστοσύνη στις ικανότητες του Toni να μας φέρει τον τίτλο, αλλά στο τέλος τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα θέλαμε. Αποφασίσαμε να χωρίσουν οι δρόμοι μας. Αποφασίσαμε ότι αυτό είναι το καλύτερο τόσο για τον Toni όσο και για την ομάδα…», σχολίασε ο JorgeAsparMartinez.

 

«Λυπάμαι πολύ που δεν κατάφερα να συνεχίσω με την Mapfre Aspar. Προσπαθήσαμε να βρούμε λύσεις για να είμαι γρήγορος με την Suter, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Η ατμόσφαιρα στο γκαράζ και η σχέση μου με την ομάδα των μηχανικών ήταν έξοχη… Οι τελευταίοι προσπάθησαν σκληρά για να μου βρουν λύσεις και ο Jorge πίστευε πολύ σ΄ εμένα, όμως στο τέλος δεν εξελίχθηκαν τα πράγματα όπως ελπίζαμε και αποφασίσαμε να τελειώσουμε την συνεργασία μας…», είπε με την σειρά του ο Elias.

 

Φήμες θέλουν να τον αντικαθιστά ο Jordi Torres, αναβάτης της Moto2 CEV, ο οποίος πέρυσι είχε πάρει μέρος σε 10 από τους 17 αγώνες της μεσαίας κατηγορίας, ενώ φέτος έχει αντικαταστήσει τον Simeon στο GP της Καταλονίας.

 

Επόμενο άρθρο »

Mugello: Φωτογραφικό Αφιέρωμα 1

« Προηγούμενο άρθρο

Mugello test: ξεκίνησε δυνατά το τεστ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα