• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MotoGP: Παραμένει στο Mugello!
Σήμερα το επίσημο τεστ στην πίστα της Τοσκάνης!
Νέα 16/07/2012 - 10:04

Μετά από ένα απαιτητικό Σ/Κ στην πίστα του Mugello, οι οδηγοί της μεγάλης κατηγορίας θα παραμείνουν για μια ακόμη ημέρα στην Ιταλία, για να ολοκληρώσουν το επίσημο προγραμματισμένο τεστ!

 

Το παρόν θα δώσουν όλες οι εργοστασιακές ομάδες και η πλειοψηφία των δορυφορικών και CRT μοτοσυκλετών, καθώς όλοι τους θα ψάξουν το κάτι παραπάνω που θα τους δώσει το πλεονέκτημα πριν τον επόμενο γύρο στην Laguna Seca, στις 27-29 Ιουλίου! Απών θα είναι ο τραυματίας Karel Abraham και ο James Ellison, ενώ μαζί με την εργοστασιακή ομάδα της Ducati θα είναι και ο Franco Battaini.

 

Λίγες είναι οι ομάδες που – επισήμως – έχουν ανακοινώσει τι σκοπεύουν να δοκιμάσουν στο σημερινό τεστ. Το HRC έχει επιβεβαιώσει ότι θα φέρει το πρωτότυπο του 2013, σε μια προσπάθεια να εξαλείψει το πρόβλημα με το chattering που ταλαιπωρεί τόσο τον Stoner, όσο και τον Pedrosa. Σε περίπτωση μάλιστα που οι αναβάτες δώσουν το πράσινο φως, ο Γιαπωνέζος κατασκευαστής έχει κάνει σαφές ότι οι μοτοσυκλέτες θα είναι στην διάθεση των αναβατών το συντομότερο δυνατόν, μέσα στην σεζόν!

 

Επόμενο άρθρο »

Εκπληκτική 4η θέση για τον Bradl!

« Προηγούμενο άρθρο

Τέταρτο βάθρο για τον εκπληκτικό Dovi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα