• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Spies: Λύση στο πρόβλημα με τα ελαστικά!
Με την ελπίδα για κάτι καλό στο Mugello, o άτυχος Τεξανός!
Νέα 11/07/2012 - 10:59

Ο Αμερικανός της Yamaha, Ben Spies, οδεύει προς το Mugello έχοντας αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα με τα ελαστικά στους δυο τελευταίους αγώνες και ελπίζοντας να βρει το κατάλληλο στήσιμο στην Ιταλία ώστε να εξαλείψει αυτό το “αγκάθι”…!

 

«Το Sachsenring ήταν ένας δύσκολος αγώνας για εμάς και με τις συνεχόμενες αλλαγές στην διάθεση του καιρού, ήταν αρκετά δύσκολο να βρεις το κατάλληλο set-up!», σχολίασε ο Spies. «Έχοντας βρει κάτι που δούλευε για τον αγώνα την Κυριακή, αντιμετωπίσαμε, δυστυχώς, στην συνέχεια έλλειψη πρόσφυσης στα πλάγια κι έτσι δεν ήμασταν σε θέση να οδηγήσουμε σύμφωνα με τις πραγματικές μας δυνατότητες…», συνέχισε ο Τεξανός,  ο οποίος στην πρώτη του επίσκεψη στο Mugello (2010), έδωσε μια ωραία μάχη καταφέρνοντας να πλασαριστεί ως και την 4η θέση, για να συμβιβαστεί στο τέλος με την 7η

 

«Το Mugello είναι μια πολύ πιο γρήγορη πίστα, η οποία θα ταιριάξει καλύτερα στην μοτοσυκλέτα μας και ως εκ τούτου ανυπομονώ να ξεκινήσουμε την Παρασκευή!» Εμείς να σημειώσουμε ότι πέρυσι, ο Spies τα πήγε πολύ καλά στην Ιταλία και στο Mugello, χάνοντας για λίγο το βάθρο τερματίζοντας στην 4η θέση!

 

Την συνολική βελτίωση στην εικόνα του Spies – στους πρόσφατους αγώνες – υπογράμμισε ο Massimo Meregalli, ο οποίος περιμένει και πάλι μια δυνατή παρουσία από τον Αμερικανό! «Ο Ben είχε δυο δύσκολα Σ/Κ, ωστόσο οδήγησε πάρα πολύ καλά υπό δύσκολες συνθήκες! Γνωρίζουμε ότι η μοτοσυκλέτα δουλεύει καλά, έτσι ελπίζουμε αυτήν την φορά να βρούμε – όσο το δυνατόν νωρίτερα – το κατάλληλο στήσιμο και το σωστό ελαστικό ώστε να εστιάσουμε πλήρως στην ημέρα του αγώνα, με την ευχή ο καιρός να είναι σταθερός!»

 

Επόμενο άρθρο »

Sachsenring: Φωτογραφικό Αφιέρωμα 3

« Προηγούμενο άρθρο

Νυμφεύτηκε ο Jonathan Rea!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα