• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Λατρεύω το Mugello!
Είναι μια γρήγορη πίστα που ταιριάζει στην Μ1!
Νέα 10/07/2012 - 16:56

Ο αναβάτης της εργοστασιακής Yamaha, Jorge Lorenzo, ετοιμάζεται για το τρίτο συνεχόμενο GP, μετά την Ολλανδία και την Γερμανία, στην Ιταλία αυτήν την εβδομάδα και συγκεκριμένα στην πίστα του Mugello, έχοντας 14 βαθμούς διαφοράς από τον δεύτερο στην βαθμολογία, Dani Pedrosa! Η συγκεκριμένη πίστα είναι από τις αγαπημένες του Ισπανού, ο οποίος έχει κερδίσει στα 250cc, έχει πάρει δύο δεύτερες θέσεις στην μεγάλη κατηγορία και την πρώτη του νίκη στο MotoGP, πέρυσι!

 

«Μετά από 2 πολύ δύσκολους αγώνες, ερχόμαστε στο Mugello σε μια πίστα όπου πετύχαμε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα πέρυσι! Λατρεύω την πίστα, είναι πολύ γρήγορη και θα είναι ό,τι πρέπει για την μοτοσυκλέτα μας. Είμαι πολύ χαρούμενος που προηγούμαι στην βαθμολογία, όμως υπάρχουν αρκετοί αγώνες ακόμα και ως εκ τούτου, στόχος μας είναι το βάθρο, και η νίκη αν είναι δυνατόν!», σχολίασε ο Lorenzo!

 

Ικανοποιημένος με την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, ήταν και ο Wilco Zeelenberg, ο οποίος πρόσθεσε τα ακόλουθα: «Θέλουμε πιο σταθερό καιρό, καθώς στους τελευταίους αγώνες τα πράγματα ήταν δραματικά… ο Jorge πέτυχε μια φανταστική νίκη στο Mugello πέρυσι, γνωρίζουμε ότι είναι πολύ γρήγορος εκεί και ότι του αρέσει ιδιαίτερα η πίστα! Είναι ο ένατος αγώνας, οπότε είμαστε στα μισά της σεζόν και μέχρι τώρα, έχουμε τα πράγματα υπό έλεγχο και παλεύουμε για το Πρωτάθλημα!»

 

Επόμενο άρθρο »

Νυμφεύτηκε ο Jonathan Rea!

« Προηγούμενο άρθρο

Dovizioso: Ακόμα καλύτερα στο Mugello!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα