• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Crutchlow σε συζητήσεις με την Ducati!
Δεν υπάρχει τίποτα για εμένα στην Yamaha!
Νέα 09/07/2012 - 16:12

Ο Βρετανός οδηγός της Tech 3, επιβεβαίωσε – μιλώντας στο BBC Sport – ότι είναι σε συζητήσεις με την Ducati για να πάει στην εργοστασιακή της ομάδα από το 2013! Ο 26χρονος αναβάτης έχει μια καταπληκτική μέχρι τώρα σεζόν με την ομάδα του, ωστόσο δεν είναι λίγες oι φορές που έχει δηλώσει ότι θέλει να πάει σε εργοστασιακή μοτοσυκλέτα!

 

«Είμαστε σε προχωρημένες συζητήσεις με την Ducati, διότι – για την ώρα – δεν υπάρχει τίποτα για εμένα στην Yamaha! Μπορεί να μείνω στην Tech 3, αλλά δεν θα είμαι σε εργοστασιακή… Δεν γίνεται όμως να κερδίσεις τίτλο, αν δεν είσαι σε εργοστασιακή…!»

 

Οι καλύτερες μοτοσυκλέτες στο MotoGP είναι οι 6 εργοστασιακές της Honda, Yamaha και Ducati, οι οποίες ωφελούνται από τις αναβαθμίσεις πιο γρήγορα από τις άλλες ομάδες, που νοικιάζουν τις μοτοσυκλέτες τους… ο Crutchlow, ο οποίος τερματίζει σχεδόν πάντα στους πρώτους πέντε, δεν έχει κρύψει το γεγονός ότι η πρώτη του επιλογή είναι να πάει στην εργοστασιακή Yamaha, ομόσταυλος του Lorenzo, ωστόσο αυτή η επιλογή δείχνει να απομακρύνεται μέρα με την ημέρα!

 

Ο Ben Spies έχει επιβεβαιώσει και εκείνος ότι βρίσκεται σε συνομιλίες με την Yamaha και – ειδικά μετά τις πρόσφατες ελπιδοφόρες εμφανίσεις του – δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε ανανέωση του συμβολαίου του. Έτσι, ο Crutchlow αναγκαστικά είτε θα μείνει στην Tech 3, είτε θα τα παίξει όλα για όλα και θα πάει στην Ducati, σε μια μοτοσυκλέτα που ούτε ο 9 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Valentino Rossi, δεν κατάφερε να τιθασεύσει…

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Bautista πάλεψε και τερμάτισε 7ος!

« Προηγούμενο άρθρο

Sachsenring: Φωτογραφικό Αφιέρωμα 1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα