• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Στο κυνήγι της πρώτης νίκης!
Να μείνει μόνος πρώτος στην βαθμολογία θέλει ο Stoner!
Νέα 05/07/2012 - 12:31

Μετά το διπλό βάθρο για το δίδυμο της Honda στο Assen, ο στόχος για την Γερμανία και τον 8ο γύρο Πρωταθλήματος παραμένει ο ίδιος: μια εξίσου δυνατή εμφάνιση με τον Casey να ξεφεύγει από τον Lorenzo στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ ο Pedrosa θα ψάξει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα, με την σκέψη ότι η διαφορά του από τους δυο πρώτους έχει μειωθεί στους 19 βαθμούς!

 

«Ελπίζω να πάμε στο Sachsenring και να πετύχουμε ακόμα ένα καλό αποτέλεσμα, ειδικά μετά το δύσκολο αλλά καρποφόρο Σ/Κ στο Assen», σχολίασε ο Αυστραλός Παγκόσμιος Πρωταθλητής! Ο Casey έχει ανέβει τέσσερεις φορές στο βάθρο στην Γερμανία, ενώ έχει πετύχει και μια νίκη το 2008! «Είναι μια ενδιαφέρουσα πίστα, ίσως όχι η καλύτερη του ημερολογίου, αλλά έχει μια από τις καλύτερες στροφές, κατηφορική και λίγο τρομακτική καθώς περνάς αρκετή ώρα στα αριστερά, προτού αλλάξεις στα δεξιά… η ατμόσφαιρα εκεί είναι πολύ καλή, με τους θεατές να είναι πολύ κοντά στην πίστα! Σε κάνει να νιώθεις σαν το Κολοσσαίο! Οι αγώνες είναι πάντοτε ενδιαφέροντες εκεί και ας δούμε τι μας επιφυλάσσει αυτό το Σ/Κ!»

 

Ο Dani Pedrosa και το Sachsenring έχουν μια ιδιαίτερη σχέση…! Η πίστα στην Γερμανία είναι το γούρι του Ισπανού της Honda, έχοντας πέντε νίκες – τρεις από τις οποίες στην μεγάλη κατηγορία – και έξι βάθρα στο σύνολο! «Το Sachsenring είναι μια επιτυχημένη πίστα για εμάς, έχουμε καταφέρει πολύ καλά αποτελέσματα, ενώ πάντα το διασκεδάζω όταν αγωνίζομαι εκεί!», επιβεβαίωσε ο Pedrosa!

 

«Είχαμε ένα πολύ καλό Σ/Κ στο Assen και πρέπει να το επαναλάβουμε και στην Γερμανία… ευελπιστώντας στην πρώτη μας νίκη φέτος, την οποία κυνηγάμε εδώ και πολύ καιρό! Το Sachsenring είναι μια μικρή πίστα, όπου η απόδοση των ελαστικών θα παίξει και πάλι μεγάλο ρόλο, διότι γέρνεις στα αριστερά για μεγάλο διάστημα, ενώ η πιο γρήγορη στροφή είναι δεξιά!»

 

Επόμενο άρθρο »

Assen: Paddock girls!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Stoner ανάμεσα σε Doohan και Hailwood!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα