• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Ήταν αδύνατο να συνεχίσω!
Θα μπορούσα ακόμα και την 6η θέση...!
Νέα 01/07/2012 - 17:11

Ο φετινός 7ος αγώνας του Πρωταθλήματος, ίσως ήταν ο χειρότερος όλων για τον Valentino Rossi, από τότε που o "Γιατρός" μετακόμισε στην Ducati... στις κατατακτήριες τερμάτισε 10ος και πέταξε τις σπόντες του προς την ιταλική εταιρεία, ενώ στην συνέχεια - στον αγώνα - δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις πτώσεις και τα λάθη των αντιπάλων του, εξαιτίας σοβαρών προβλημάτων με τα ελαστικά!

 

Σύμφωνα με τον Ιταλό, τα προβλήματα άρχισαν σχεδόν αμέσως, με το chattering να κάνει την εμφάνισή του στο πίσω μέρος, ενώ λίγο μετά το ελαστικό του έχανε μεγάλα κομμάτια, όπως άλλωστε και αυτό του Spies! Ακόμα και ο Barbera αντιμετώπισε το ίδιο πρόβλημα, χωρίς να χάνει κομμάτια όμως...

 

"Τώρα πρέπει να δούμε για ποιόν λόγο δεν κάνουμε μετατροπές στις ρυθμίσεις, αποφασίσαμε να φορέσουμε το άλλο ελαστικό επειδή η θερμοκρασία ανέβαινε.... και άλλοι αναβάτες είχαν παρόμοια προβλήματα, αλλά όχι όπως εγώ! Έχασα ένα μεγάλο κομμάτι από το ελαστικό και αυτό είναι επικίνδυνο!"

 

Μετά τα παράπονα από αρκετούς οδηγούς, η Bridgestone άρχισε έρευνα γύρω από το θέμα: "Δυστυχώς ορισμένοι αναβάτες αντιμετώπισαν πρόβλημα με το πίσω ελαστικό σήμερα και ζητάμε ειλικρινά συγγνώμη σε όλους τους εμπλεκομένους", δήλωσε ο Yamashita "Ξεκινήσαμε έρευνα γύρω από το ζήτημα αυτό και εγώ ο ίδιος θα πάω τα φθαρμένα ελαστικά στο Τεχνικό Κέντρο της Bridgestone στην Ιαπωνία, όπου και θα υποβληθούν σε λεπτομερή ανάλυση για να προσδιοριστεί η αιτία του προβλήματος"

 

Στην συνέχεια, ο Vale πρόσθεσε: "Είναι κρίμα διότι ξεκίνησα τον αγώνα πολύ καλά. Έκανα καλό αγώνα και θεωρώ ότι θα πετύχαινα ένα καλό αποτέλεσμα. Πάλευα με τον Nicky, ο οποίος με πέρασε, αλλά ήταν λίγο πιο αργός και περίμενα την κατάλληλη ευκαιρία να του επιτεθώ! Θα μπορούσα να τερματίσω 6ος, πράγμα που θα μου έδινε καλή ώθηση στην βαθμολογία, αλλά είχαμε ένα σοβαρό θέμα με το ελαστικό, περίπου 11 γύρους πριν το τέλος. Έπρεπε να γυρίσω στο γκαράζ για να το αλλάξω, διότι ήταν αδύνατον να συνεχίσω. Ξεκίνησα πάλι με το μαλακό και ολοκλήρωσα τον αγώνα. Θα προσπαθήσουμε και πάλι την επόμενη εβδομάδα στο Sachsenring", έκλεισε τις επίσημες δηλώσεις του ο Ιταλός της Ducati.

 

Επόμενο άρθρο »

SBK Aragon: Ο Melandri θριάμβευσε!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Aragon: O Biaggi κυρίαρχος στον 1ο Αγώνα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα