• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi και Capirossi “άναψαν τα αίματα” με φιλικές μεταξύ τους μάχες
Για δέκα ολόκληρα λεπτά στο απογευματινό session της Παρασκευής στην Sepang, οι δυο Ιταλοί έδωσαν μάχες και κυνηγήθηκαν, διεκδικώντας την ευχαρίστηση...
Νέα 07/02/2009 - 17:22
Οι Rossi και Capirossi συναντήθηκαν μέσα στην πίστα και αφού ήδη είχαν σημειώσει τους ταχύτερούς τους γύρους, δέκα λεπτά πριν πέσει η καρό σημαία, δεν μπόρεσαν να αντισταθούν, στο να “παίξουν” ρόδα με ρόδα και να προσπεράσουν ο ένας τον άλλον ουκ ολίγες φορές. Τόσο οι ίδιοι, όσο και οι άνθρωποι των ομάδων από τα pits, αναβίωσαν τον αγώνα του 2006 εδώ στην ίδια πίστα της Sepang, όπου οι δυο τους μάχονταν με σθένος για την νίκη (την οποία πήρε τελικά ο Rossi).

Η φιλική μάχη μεταξύ τους έληξε με τον Rossi να αποχωρεί αναγκαστικά για τα pits, λόγω των πρόσφατων ραμμάτων στο χέρι και πόδι του, αφήνοντας τον συμπατριώτη του Capirossi να τον χαιρετάει ιπποτικά περνώντας τον.

Μετά τις δοκιμές ο Rossi δήλωσε σχετικά: “Ήταν πολύ διασκεδαστικό! Πάντοτε χαίρομαι ιδιαίτερα, όταν παλεύω με τον Loris μέσα στην πίστα, γιατί είναι αναβάτης της παλιάς σχολής. Είναι πάντοτε συναρπαστικά να δοκιμάζεις και να μάχεσαι μαζί του”.

“Νομίζω πως το διασκέδασε κι αυτός το ίδιο όσο κι εγώ, γιατί βασικά σε αυτό το session ήταν πιο γρήγορος από εμένα. Με προσπέρασε στα φρένα και μου θύμισε την μάχη που είχαμε πριν τρία χρόνια εδώ. Έμοιαζε με εκείνον τον συναρπαστικό αγώνα του 2006, μόνο που τότε ο Loris οδηγούσε Ducati”.

“Χαίρομαι πολύ που φέτος ο Loris είναι τόσο γρήγορος και υγιής, γιατί πέρυσι ήταν άτυχος. Ο ίδιος είχε κάνει χειρουργείο, αλλά και η Suzuki δεν ήταν τόσο γρήγορη, για να είναι ανταγωνιστική, όπως δείχνει ότι θα είναι φέτος. Επίσης ο Loris είναι 36χρονών, κάτι που μου λέει ότι εγώ έχω επτά χρόνια ακόμα δράσης μπροστά μου…” ολοκλήρωσε ο Rossi χαμογελώντας.

Ανάλογες ήταν και οι δηλώσεις του Capirossi για τον φιλικό αγώνα που έστησαν, λέγοντας με ενθουσιασμό: “Ναι πράγματι παίξαμε λίγο προς το τέλος, ήταν ωραία. Το διασκεδάσαμε πολύ, αφού με προσπέρασε και τον ξανά προσπέρασα πάλι, καθώς κυνηγιόμασταν αρκετά. Μερικές φορές είναι ωραία να οδηγάς με αυτόν τον τρόπο και πάντοτε όποτε οδηγάω παρέα με τον Valentino, είναι έτσι διασκεδαστικά. Σίγουρα ελπίζουμε να έχουμε τέτοιες μάχες και στους αγώνες αυτή την σεζόν…”.

Επόμενο άρθρο »

Test Sepang 3η μέρα - Φινάλε με Stoner στην κορυφή

« Προηγούμενο άρθρο

Στατιστικά πίστας Sepang

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα