• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Χολωμένος και ο Spies με την Dorna…!
Αφορμή η κατάργηση του κανονισμού rookie!
Νέα 20/06/2012 - 17:03

Τα τελευταία νέα σχετικά με τους κανονισμούς του MotoGP, μιλάνε για την κατάργηση του κανονισμού rookie από την Dorna, μετά και την σχετική πίεση από τους κατασκευαστές! Να υπενθυμίσουμε για μια ακόμη φορά, ότι ο κανονισμός αυτός προέβλεπε ότι ένας νεοφερμένος αναβάτης στην κατηγορία, δεν θα είχε δικαίωμα συμμετοχής με εργοστασιακή ομάδα, παρά μόνο αφού ολοκλήρωνε την πρώτη του χρονιά σε μια δορυφορική…

 

Είναι από καιρό γνωστό το ενδιαφέρον του HRC για τον νεαρό Marquez, o οποίος αγωνίζεται στην Moto2 κατηγορία, και για τον οποίο ανοίγει πλέον ο δρόμος για να βρεθεί στην εργοστασιακή της Honda από την πρώτη του κιόλας χρονιά. Έτσι, ο μόνος που επηρεάστηκε από τον εν λόγω κανονισμό, είναι ο Spies, ο οποίος αναγκάστηκε να βρεθεί στην Tech 3 τον πρώτο του χρόνο στην μεγάλη κατηγορία, προτού μετακομίσει στην εργοστασιακή Yamaha. Μετά τις παραπάνω εξελίξεις, ο Τεξανός, ο οποίος είναι συνήθως ήπιων τόνων, ξεσπάθωσε μέσω twitter και άφησε την οργή του να φανεί στα γραφόμενά του (βλ. φωτό 2)!

 

«Άκουσα ότι ο κανονισμός για τους rookie άλλαξε και πάλι….», σχολίασε αρχικά ο Spies και στην συνέχεια παρέθεσε τα λόγια του συμπατριώτη του, Colin Edwards: «μερικές φορές φαίνεται ότι χρειαζόμαστε διαφορετικό διαβατήριο…»

 

«Δεν θυμώνω στον Marquez καθόλου. Το παιδί είναι γρήγορο… απλώς λέω ότι απ’ όπου κι αν είναι η καταγωγή σου, αυτό δεν πρέπει να είναι εμπόδιο αλλά ούτε και πλεονέκτημα…»

 

Μετά και τις κατηγορίες του Stoner για τον τρόπο που διαχειρίζεται το Πρωτάθλημα η Dorna, ακολουθεί το ξέσπασμα του Spies μέσω twitter. Το γεγονός μόνο αμελητέο δεν είναι καθώς οι συνειρμοί στο μυαλό όλων είναι εύκολο να γίνουν… ένας Ισπανός αναβάτης με το μέλλον όλο δικό του, με Ισπανούς χορηγούς, σε ένα Πρωτάθλημα που χειρίζεται Ισπανική εταιρεία… είναι δυνατόν οι κανονισμοί να αλλάζουν για να ευνοήσουν κάποιον συγκεκριμένης εθνικότητας αναβάτη; Γράψτε μας την γνώμη σας στην σελίδα μας στο facebook!

 

Επόμενο άρθρο »

Crutchlow: Μπορώ στην εργοστασιακή Yamaha!

« Προηγούμενο άρθρο

Silverstone: Τα συν και τα πλην!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα