• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Stoner: Δεν ανησυχώ για την διαφορά!
Είναι ακόμα νωρίς, πιο πολύ ανησυχώ για τον ρυθμό μας!
Νέα 19/06/2012 - 16:29

Με την ολοκλήρωση του 6ου γύρου στο Silverstone, ο Jorge Lorenzo διεύρυνε την διαφορά του από τον νυν Παγκόσμιο Πρωταθλητή Casey Stoner, στους 25 βαθμούς! Η αλήθεια είναι, ότι με 12 αγώνες να απομένουν στο Πρωτάθλημα, η διαφορά αυτή δεν αντικατοπτρίζει ακριβώς αυτό που περιμέναμε στην αρχή της χρονιάς, ειδικά μετά και την ολοκλήρωση των pre-season τεστ.

 

Βέβαια, ο Stoner σπεύδει να καθησυχάσει τους οπαδούς του, υπογραμμίζοντας ότι είναι ακόμα πολύ νωρίς για να πει κανείς ότι η ζυγαριά έχει γείρει οριστικά υπέρ του Lorenzo

 

«Είναι ακόμα νωρίς να ανησυχούμε για το Πρωτάθλημα… περισσότερο ανησυχώ για τον ρυθμό μου, για να είμαι ελικρινής!», σχολίασε ο 26χρονος αναβάτης της Honda. «Αυτό είναι που με έχει απογοητεύσει πολύ… τα Πρωταθλήματα μπορούν να αλλάξουν ριζικά μόνο από έναν αγώνα! Οπωσδήποτε όμως, με τον ρυθμό που έχει τώρα ο Lorenzo, αυτό δεν μπορεί να συμβεί… ωστόσο μια φορά να εγκαταλείψει και να πάρω μια νίκη, τότε θα έχουμε τους ίδιους βαθμούς και όλα θα ξεκινήσουν από την αρχή!»

 

Στην συνέχεια, ο Stoner θέλησε να τονίσει πόσο δυνατό αποτέλεσμα ήταν η δεύτερη θέση στην πίστα του Silverstone

 

«Θα μπορούσε το αποτέλεσμα να ήταν πολύ διαφορετικό και να είχα χάσει περισσότερους βαθμούς, έτσι είμαι χαρούμενος που κατάφερα να κρατήσω την δεύτερη θέση. Πάντως, τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν και καλύτερα…», ολοκλήρωσε ο άσος της Honda.

 

Επόμενο άρθρο »

Πολλές δυσκολίες για τον Edwards

« Προηγούμενο άρθρο

Silverstone: Φωτογραφικό Αφιέρωμα 3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα