• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pernat: O Rossi δεν είναι πια… Rossi!!
Δεν επιτρέπεται να είναι 20΄΄ πίσω από τον ομόσταυλό του!
Νέα 19/06/2012 - 11:38

Ολοκληρώθηκε και ο 6ος γύρος του Πρωταθλήματος στο Silverstone και πολλά είναι τα ερωτήματα που γυροφέρνουν στο μυαλό των οπαδών του MotoGP! Είναι πλέον ανίκητος ο Jorge πάνω στην Μ1; Τι έχει πάθει ο Stoner; Τι σκέφτεται ο Rossi; Θα παραμείνει στην Ducati ή όχι; Ας δούμε τι έχει να μας πει ο Pernat, στις καθιερωμένες του δηλώσεις στο gpone.com!

 

«Έχει γίνει πια Πρωτάθλημα κινήτρων…!», σχολίασε ο Ιταλός μάνατζερ «ο Lorenzo, ο πιο δυνατός αναβάτης της γραμμής εκκίνησης, μόλις υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου του και δείχνει να έχει μεγαλύτερο κίνητρο από ποτέ! Δεν έκανε καλό ξεκίνημα και φαινόταν κάπως κοιμισμένος για λίγο, αλλά μόλις ο Stoner άρχιζε να ξεφεύγει, ξύπνησε αμέσως και γρήγορα πήρε το προβάδισμα στην βαθμολογία»

 

«Ο Stoner από την άλλη, φαίνεται ότι στερείται κινήτρου. Από τότε που ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει, φαίνεται ότι έχασε κάτι… σαν να υπάρχει κάτι άλλο στο μυαλό του. Στην συνέχεια έχουμε το κίνητρο του Rossi, τον οποίο ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω αυτήν την στιγμή. Χρησιμοποίησε το σκληρό ελαστικό, σε αντίθεση με όλους τους άλλους, κάνοντας μια επιλογή που δεν επιτρέπεται για έναν αναβάτη του επιπέδου του! Κάποιος σαν και αυτόν, δεν επιτρέπεται να τερματίζει 20 δεύτερα πίσω από τον ομόσταυλό του!  Αν μου λέγατε πριν μερικά χρόνια ότι θα συνέβαινε αυτό, θα έλεγα ότι είστε τρελοί! Θεωρώ ότι ο Rossi δεν έχει άλλη επιλογή, από το να φύγει από την Ducati…»

 

«Πρόκειται για έναν γάμο ο οποίος ξεκίνησε άσχημα και στην συνέχεια έγινε ακόμα χειρότερος! Ίσως θα πρέπει να ξεκινήσει μια δική του, μη εργοστασιακή ομάδα. Αυτό βέβαια, σε περίπτωση που η Honda δεν τον πάρει πίσω… είναι ένα μάλλον απίθανο σενάριο, αλλά έχει βάση, διότι το HRC είναι αδύναμο τώρα. Ο Pedrosa μπορούσε να ξεπεράσει τον Stoner στο Silverstone, αλλά δεν το δοκίμασε καν. Έκανε μερικές άτολμες προσπάθειες, σαν να ήταν rookie, και φαινόταν φοβισμένος. Αν η Honda έχει σκοπό να επενδύσει σε αυτόν μαζί με τον νεαρό Marquez, δεν πιστεύω ότι θα πάνε μακριά…»

 

Χείμαρρος για μια ακόμη φορά ο Ιταλός! Πείτε μας την γνώμη σας στην σελίδα μας στο facebook!

 

Επόμενο άρθρο »

Silverstone: Φωτογραφικό Αφιέρωμα 3

« Προηγούμενο άρθρο

Silverstone: Φωτογραφικό Αφιέρωμα 2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα