• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
UK ΕΔ3: O Stoner σίφουνας με διαφορά 1ος
Τραυματίστηκαν οι Crutchlow & Bradl
Νέα 16/06/2012 - 13:39

O Casey Stoner με την Honda RC213V φαίνεται ότι βρίσκουν γρηγορότερα από το αναμενόμενο τις σωστές ρυθμίσεις ώστε να μειώσουν το πρόβλημα chattering που αντιμετωπίζουν από το ξεκίνημα της χρονιάς και με ένα εντυπωσιακό χρόνο στο 2:03.941 πήρε την 1η θέση στις Ελεύθερες Δοκιμές 3 που άρχισαν με ψιχάλες και τελείωσαν με την πίστα στεγνή μεν, αλλά όχι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, λόγω του υψηλού ποσοστού υγρασίας. 

Μάλιστα ο Stoner σημείωσε και την υψηλότερη τελική με 313.1 χλμ/ώρα.

Ο Αυστραλός θέλει να αποδείξει ότι δεν τον έχει επηρεάσει η απόφασή του να αποσυρθεί και ότι είναι το ίδιο γρήγορος όπως πάντα. Με διαφορά 0.416 του δευτερολέπτου από τον Jorge Lorenzo που με την Yamaha M1 ήταν για πολύ ώρα 1ος, δείχνει ότι μπορεί να το καταφέρει.

Ο Ισπανός από την πλευρά του ήταν σταθερός σε καλούς χρόνους και σίγουρα είναι φαβορί, αν οι συνθήκες είναι παρόμοιες αύριο στον αγώνα.

Ο Ben Spies συνέχισε την καλή χθεσινή του εμφάνιση και έγραψε τον 3ο χρόνο, πολύ κοντά στον ομόσταυλό του και μπροστά από τον απειλητικό (για τη θέση του του χρόνου) Andrea Dovizioso που έκανε μια ακόμη καλή εμφάνιση.

Ο Alvaro Bautista επίσης ήταν πολύ δυνατός και είναι ο τελευταίος με διαφορά μικρότερη από 1'' από τον πρώτο. Μάλιστα ο οδηγός της δορυφορικής Honda Gresini χάνει αρκετά στο 3ο κομμάτι της πίστας και αν βελτιωθεί εκεί, μπορεί να είναι όπως χθες στις 3 πρώτες θέσεις.

Ο Dani Pedrosa με 1+ δευτερόλεπτα διαφορά φαίνεται αότι ακόμη υστερεί στην εκμάθηση της πίστας, κάι που είχε δηλώσει χθες.

Πίσω του η 1η Ducati είναι αυτή του Nicky Hayden που όμως σήμερα υστερεί 1.173 δευτερόλεπτα από την κορυφή, χάνοντας 6 δέκατα σε σχέση με χθες. Ο Barbera είναι και πάλι μπροστά από τον Rossi, που στο στεγνό δεν έχει βρει ακόμη τις γραμμές του και σίγουρα η ομάδα του δεν έχει βρει τις ρυθμίσεις του Hayden (που θα δοκίμαζαν σήμερα), αφού απέχουν ενάμιση δευτερόλεπτα από τον Αμερικανό.

 

Στην 10η θέση η πρώτη CRT μοτοσυκλέτα, η Aprilia ART του Randy De Puniet που απέχει 3.249 δευτερόλεπτα από την κορυφή και 23.3 χλμ/ώρα σε τελική στην μόλις 770μ. ευθεία της πίστας! Οι δύο τραυματίες της ημέρας, με τα λάστιχά τους να μην ζεσταίνονται όσο γρήγορα θα ήθελαν, είναι ο Cal Crutchlow που με διάστρεμμα αστραγάλου, είναι αμφίβολο το αν θα μπορέσει να αγωνιστεί το απόγευμα και ο Stefan Bradl που τραυμάιτσε το 4ο δάκτυλο του αριστερού του χεριού και μάλλον θα συνεχίσει. Ο Yonny Hernandez που επίσης έπεσε, ευτυχώς δεν έπαθε τίποτε.

 

Δείτε αναλυτικά τους χρόνους και τις τελικές, στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας.

 

Επόμενο άρθρο »

Εκτός ο Crutchlow από τις κατατακτήριες

« Προηγούμενο άρθρο

UK Moto3 ΕΔ3: O Cortese στην κορυφή!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα