• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brivio: O Rossi σκέφτεται μόνο την Ducati!
Καμμία επαφή μεταξύ Honda και Rossi για την ώρα!
Νέα 14/06/2012 - 11:46

Ενώ τα υπόλοιπα μεγάλα ονόματα του MotoGP κάνουν σιγά-σιγά τις κινήσεις τους, ο Valentino Rossi φαίνεται διατεθειμένος να περιμένει. Μετά την πρόσφατη ανακοίνωση ότι ο Jorge Lorenzo θα συνεχίσει για τα επόμενα δυο χρόνια στην Yamaha, ο Davide Brivio δίνει την δική του οπτική για την περίπτωση του Vale.

 

«Το μοναδικό που έχει στο μυαλό του - αυτήν την στιγμή - ο Valentino, είναι να βελτιώσει την Ducati και να αρχίζει να κερδίζει αγώνες με αυτήν», σχολίασε ο Brivio στο gpone.com «Δεν είναι εύκολα τα πράγματα και πρέπει να δουλέψουν σκληρά για να βελτιώσουν την απόδοση και να μειώσουν την διαφορά από τους μπροστά. Αυτός είναι ο στόχος»

 

«Κάθε Σ/Κ ο Rossi πηγαίνει στην πίστα γνωρίζοντας ότι μπορεί να παλέψει για το βάθρο, αλλά δεν είναι πάντα ικανός να τα καταφέρει. Είναι ξεκάθαρο ότι θέλει να επιστρέψει στις νίκες και δουλεύει προς αυτήν την κατεύθυνση ενάμιση χρόνο με την Ducati. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουν, δεν έχω μαντικές ικανότητες, αλλά τώρα είναι – οπωσδήποτε – πολύ νωρίς για να παραιτηθεί κανείς της προσπάθειας…»

 

Αν τελικά δεν πάνε τα πράγματα όπως θέλει ο Vale, θα κοιτάξει κάπου αλλού; «Ειλικρινά δεν ξέρω αν η Honda ενδιαφέρεται για τον Rossi ή όχι, αλλά δεν έχει υπάρξει καμμία επαφή μεταξύ τους. Η αποχώρηση του Stoner έχει επισπεύσει τα πράγματα στην αγορά, αλλά ακόμα και τις προηγούμενες σεζόν βλέπαμε αναβάτες να ξεκινούσαν διερευνητικές κινήσεις από τον Μάιο ή τον Ιούνιο. Θα δούμε τι θα γίνει, αλλά στο μεταξύ χρειάζεται ψυχραιμία. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστούμε και σύντομα το πάζλ θα ξεδιαλύνει…»

 

Επόμενο άρθρο »

Βρετανοί οδηγοί στα MotoGP Olympics!

« Προηγούμενο άρθρο

Πάει στο Silverstone o Abraham

Χορηγοί