• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Θα τα πάμε καλά αν βρέξει!
Hayden: Δεν θα είναι εύκολα στο Silverstone!
Νέα 13/06/2012 - 17:33

Η ομάδα της Ducati είναι έτοιμη να επιστρέψει στην δράση για τον 6ο γύρο του Πρωταθλήματος στο Silverstone. Πέρυσι, ήταν η πρώτη φορά που ο Vale αγωνίστηκε στην συγκεκριμένη πίστα και παρά το γεγονός ότι δεν είχε βρει το ιδανικό στήσιμο, κατάφερε να πλασαριστεί στην 6η θέση. Ο Nicky Hayden, ο οποίος έχει καταφέρει να μπει στην πρώτη τετράδα στις δυο τελευταίες του επισκέψεις στην πίστα, ελπίζει να αντιστρέψει τα άσχημα αποτελέσματά του στους δυο τελευταίους γύρους. Άλλωστε, να σημειώσουμε ότι ο Αμερικανός πέτυχε πέρυσι εκεί τον ταχύτερο γύρο στον αγώνα!

 

«Έχω μειονέκτημα 1 σεζόν στο Silverstone, σε σχέση με τους άλλους αναβάτες, οι οποίοι ξεκίνησαν ένα χρόνο νωρίτερα από εμένα», σχολίασε ο Vale «Έτσι, πρέπει να εκμεταλλευτώ όσο το δυνατόν περισσότερο τις 2 ημέρες πριν τον αγώνα, για να καταλάβω την πίστα. Πέρυσι τα πράγματα ήταν κάπως δύσκολα. Την περασμένη εβδομάδα, στο τεστ της Aragon, βρήκαμε κάποιες λεπτομέρειες στα ηλεκτρονικά και δουλέψαμε λίγο στις ρυθμίσεις. Τώρα θα δούμε πως θα αποδώσουν στην Αγγλία Ελπίζουμε να καταφέρω να οδηγήσω καλά, να βρούμε ένα καλό στήσιμο και να παραμείνουμε στο ίδιο επίπεδο – όσον αφορά το στεγνό – όπως και στην Βαρκελώνη. Ωστόσο, θα έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα αν βρέξει!»

 

«Είναι ωραία που οδεύουμε προς Silverstone», πρόσθεσε ο Hayden «Είμαστε εκεί για 2 χρόνια τώρα, αλλά κάθε φορά είναι διαφορετικά με διάφορες αλλαγές, έτσι είναι σαν να βρισκόμαστε σε διαφορετική πίστα. Στο Silverstone πρέπει πραγματικά να εκμεταλλευτείς το παραμικρό λεπτό στο στεγνό, καθώς οι διαδικασίες ολοκληρώνονται πολύ γρήγορα. Υπάρχουν τόσες διαφορετικές στροφές και είναι σημαντικό να ρυθμίσεις τα ηλεκτρονικά για όλα τα τμήματα της πίστας. Θα έλεγα ότι βασιζόμαστε στα ηλεκτρονικά περισσότερο εκεί, παρά σε άλλες πίστες. Είναι γρήγορη και ανοιχτή, με γρήγορες στροφές και πραγματικά μ’ αρέσει! Οι τελευταίοι αγώνες δεν ήταν ό,τι καλύτερο, αλλά πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά ανυπομονώ για το Σ/Κ!»

 

Επόμενο άρθρο »

Moto2: Ντεμπούτο για τον Eric Granado!

« Προηγούμενο άρθρο

Suppo: Προτεραιότητά μας ο Pedrosa!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA