• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αgostini: «O Rossi δεν τελείωσε ακόμα»
Ο θρύλος των αγώνων μοτοσυκλέτας, Giacomo Agostini, με τα 15 Παγκόσμια Πρωταθλήματα και τις 122 νίκες σπεύδει να προειδοποιήσει όλους όσοι σπεύδουν να ξεγράψουν τον Valentino Rossi.
Νέα 04/04/2008 - 00:00
Ο θρύλος των αγώνων μοτοσυκλέτας, Giacomo Agostini, με τα 15 Παγκόσμια Πρωταθλήματα (7 στα 350cc και 8 στα 500cc) και τις 122 νίκες (54 στα 350cc και 68 στα 500cc) σπεύδει να προειδοποιήσει όλους όσοι σπεύδουν να ξεγράψουν τον Valentino Rossi.

«Ο Valentino Rossi δεν τελείωσε ακόμα, όπως λένε αρκετοί. Παραμένει ένας από τους κορυφαίους αναβάτες. Όταν όλα λειτουργήσουν στο 100% νομίζω ότι θα έχει καλές πιθανότητες να νικήσει», είπε ο 65χρονος Ιταλός που μίλησε και για το φετινό Πρωτάθλημα: «Είναι ένα πολύ δύσκολο Πρωτάθλημα. Υπάρχουν αρκετοί νέοι αναβάτες που είναι πολύ επιθετικοί. Φυσικά ο αναβάτης που έχει τον άσσο στο φέρινγκ του (Casey Stoner) τον έχει για κάποιο λόγο».

Τέλος, ο Agostini αναφέρθηκε και στον θρίαμβο της Ducati στο περσινό Πρωτάθλημα: «Για τους Ιταλούς είναι πολύ ωραίο, γιατί η Ducati είναι μια μικρή εταιρία που κατάφερε να νικήσει όλα τα μεγάλα εργοστάσια. Δούλεψαν σκληρά και φυσικά έχουν στο δυναμικό τους έναν πολύ καλό αναβάτη».

Επόμενο άρθρο »

H άποψη των αναγνωστών: «Δεν έχει τύχη ο Stoner στο Estoril»

« Προηγούμενο άρθρο

Δοκιμές Jerez: Οι χρόνοι του διημέρου

Χορηγοί