• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Δουλέψαμε για τον αγώνα!
Αποτελέσματα σύντομα, θέλει ο Hayden!
Νέα 07/06/2012 - 10:31

Στο τέλος της ημέρας των χτεσινών δοκιμών στην Aragon, στον τελευταίο του γύρο – τον 78ο – ο Valentino Rossi σημείωσε 1.50.369 (χρόνος που είναι κατά 4/10 πιο κάτω από τον χρόνο στις κατατακτήριες πέρυσι) και σκαρφάλωσε στην 8η θέση της λίστας. Ο Vale εμφανίστηκε χαρούμενος και ικανοποιημένος, ωστόσο η 8η θέση σε συνδυασμό με την απουσία του διδύμου της Honda, δεν είναι και ό,τι καλύτερο…

 

«Είμαι χαρούμενος με το πώς πήγαν τα πράγματα», ξεκίνησε να λέει ο αναβάτης της Ducati «Προσπαθήσαμε να βρούμε το κατάλληλο στήσιμο, αλλά δεν είχαμε και πολλά να δοκιμάσουμε, έτσι εστιάσαμε πολύ στα ηλεκτρονικά και στην φθορά των ελαστικών. Κάναμε δουλειά που θα αποδώσει όταν γυρίσουμε εδώ, τον Σεπτέμβρη, για τον αγώνα»

 

«Σε γενικές γραμμές η ημέρα ήταν θετική, διότι ήταν σημαντικό που καταφέραμε να κάνουμε γύρους σε αυτήν την πίστα, της οποίας δεν ήξερα όλα τα “μυστικά”. Λυπάμαι μόνο που ένα μικρό πρόβλημα με ανάγκασε να μείνω στο γκαράζ της ομάδας για 15 λεπτά και δεν κατάφερα να χρησιμοποιήσω το δεύτερο μαλακό ελαστικό που είχα στην διάθεσή μου. Σε διαφορετική περίπτωση, θεωρώ ότι θα τα πήγαινα λίγο καλύτερα. Δεν είχαμε αρκετό χρόνο να δοκιμάσουμε και πάλι το αλουμινένιο ψαλίδι, αλλά μιας και βρήκαμε κάποια θετικά πράγματα, μπορούμε να πούμε ότι ήταν ένα καλό τεστ»

 

Το ίδιο ικανοποιημένος εμφανίστηκε και ο Nicky Hayden: «Δεν θα μπορούσαμε να ζητήσουμε καλύτερη ημέρα, από πλευράς καιρού. Είχε αρκετή ζέστη, αλλά όχι ανυπόφορη, κι έτσι είχαμε μια καλή ευκαιρία να δοκιμάσουμε μερικά πράγματα και να κάνουμε δουλειά. Η ημέρα ξεκίνησε καλά, καθώς σημειώσαμε πρόοδο ευθύς εξαρχής! Το απόγευμα δοκιμάσαμε μερικά μεγαλύτερα εξαρτήματα και δεν καταφέραμε να είμαστε πιο γρήγοροι. Φυσικά θα θέλαμε να ήμασταν πιο κοντά στην κορυφή και ευελπιστώ ότι θα καταφέρουμε να φέρουμε – σύντομα – ένα καλό αποτέλεσμα»

 

Επόμενο άρθρο »

Catalunya: Φωτογραφικό Αφιέρωμα 3

« Προηγούμενο άρθρο

ΠΠΤ 125/250 Racing: Ο Κίτσος κέρδισε άνετα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα