• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Catalunya Test: Στην κορυφή ο Dovizioso!
Δεύτερος ο Spies, στην τρίτη θέση ο Barbera!
Νέα 04/06/2012 - 00:21

Με την πίστα να στεγνώνει, μετά την βραδινή βροχή στην Βαρκελώνη, οι αναβάτες της μεγάλης κατηγορίας βγήκαν στην πίστα για τις προγραμματισμένες δοκιμές. Οι περισσότερες ομάδες δούλεψαν σε διαφορετικούς τομείς, ώστε να βελτιώσουν τον άμεσο ή τον μελλοντικό τους ρυθμό.

 

Ducati: Η ομάδα η οποία περίμενε με ανυπομονησία το τεστ, δούλεψε με το νέο ψαλίδι και το στήσιμο της μοτοσυκλέτας. Ο Τεξανός της Ιταλικής εταιρείας ολοκλήρωσε στην 10η θέση, για να τον ακολουθήσει στην 11η ο Valentino Rossi.

 

Honda: Κύριο μέλημα να δοκιμάσουν το νέο μπροστινό ελαστικό, καθώς θα ρύθμιζαν το set-up της μοτοσυκλέτας για το Silverstone, αφού μετά θα είναι full διαθέσιμο το νέο ελαστικό. Αν και το πρωί το δίδυμο της Honda ήταν στις πρώτες θέσεις, στην συνέχεια έπεσαν με τον Αυστραλό να τερματίζει 6ος, πίσω από τον Pedrosa.

 

Yamaha: O χτεσινός νικητής του αγώνα, Jorge Lorenzo, είχε το δίλημμα εάν η μελλοντική εξέλιξη της Yamaha θα εστιαζόταν πιο πολύ στην πρόσφυση, ή στην αύξηση της δύναμης. Από την άλλη, ο Ben Spies αξιολόγησε διαφορετικά specs κινητήρα και κάποιες ηλεκτρονικές ρυθμίσεις. Ο Jorge βρέθηκε στην 8η θέση, με τον Spies να αντλεί κουράγιο από την δεύτερη θέση του σήμερα

 

Monster Yamaha Tech 3: Στόχος για την ομάδα των Crutchlow-Dovizioso ήταν επίσης νέα specs κινητήρα και τα αντίστοιχα ηλεκτρονικά. Παρά την πτώση του Βρετανού το πρωί, η ομάδα τα πήγε πολύ καλά με τον Ιταλό να είναι ο ταχύτερος όλων στις σημερινές δοκιμές, συνεχίζοντας να δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση, μετά και την 3η του θέση, χτες, στον αγώνα. Ο Cal κατάφερε να συνέλθει γρήγορα και να τερματίσει στην 7η θέση.

 

San Carlo Honda Gresini: Ο Alvaro Bautista έδειχνε σε πολύ καλή φόρμα όλη την ημέρα, ενώ δοκίμαζε νέες ρυθμίσεις αναρτήσεων, και ανταμείφθηκε με την 4η θέση στην κατάταξη των αναβατών. Ο Pirro, συνέχισε να ψάχνει για τις καλύτερες ρυθμίσεις για την νέα του σχετικά μοτοσυκλέτα και ήρθε 16ος.

 

LCR Honda: Ο νεαρός Γερμανός δούλεψε το πρωί στο μπροστινό μέρος της μοτοσυκλέτας, ενώ το απόγευμα εστίασε με την ομάδα του στην πρόσφυση κατά την έξοδο των στροφών, ρίχνοντας το βάρος στις αναρτήσεις και τα ηλεκτρονικά. Ο νεοφερμένος στην κατηγορία σημείωσε τον 9ο καλύτερο χρόνο σήμερα.

 

Στην 2η φωτογραφία αναλυτικά οι χρόνοι του τεστ! 

 

Το επόμενο τεστ θα διεξαχθεί αυτήν την Τετάρτη, στην πίστα της Aragon!

 

Επόμενο άρθρο »

MotoGP: Τα τεστ συνεχίζονται στην Aragon!

« Προηγούμενο άρθρο

Catalunya Test: Οι χρόνοι στις 13:00

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα