• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Δύσκολο ακόμα ένα βάθρο…
Δύσκολη η πίστα της Καταλονίας για τον Hayden
Νέα 30/05/2012 - 13:05

Η ομάδα της Ducati προετοιμάζεται για τον επόμενο γύρο Πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί στην πανέμορφη πίστα της Καταλονίας! Η συγκεκριμένη πίστα είναι μια από τις αγαπημένες του Valentino Rossi, έχοντας πετύχει εννέα από τις νίκες του εκεί! Από την άλλη, ο Nicky Hayden – ο οποίος έχει καταφέρει μόλις μια φορά να ανέβει στο βάθρο εκεί – εκτιμά και αυτός την ανοιχτή και γρήγορη δομή της πίστας.

 

Βέβαια, πολύ σημαντικό είναι και το γεγονός ότι οι αναβάτες αλλά και οι μηχανικοί της Ducati, με επικεφαλής τον Fillipo Preziosi, θα θέλουν να επιβεβαιώσουν ότι βαδίζουν στην σωστή κατεύθυνση από πλευράς set-up της GP12. Να θυμίσουμε ότι την Δευτέρα μετά τον αγώνα, η Ducati θα πάρει μέρος στις δοκιμές που θα γίνουν στην ισπανική πίστα.

 

Valentino Rossi: «Πριν δυο εβδομάδες φέραμε ένα καλό αποτέλεσμα, διότι εκμεταλλευτήκαμε το βρεγμένο, εκεί που ξέρουμε ότι είμαστε ανταγωνιστικοί… όμως γνωρίζουμε ότι πρέπει να βελτιωθούμε και στο στεγνό! Μερικά από αυτά που δοκιμάσαμε στο Mugello την περασμένη εβδομάδα, έδειξαν ελπιδοφόρα. Θα έχει ενδιαφέρον να τα δοκιμάσουμε σε διαφορετική πίστα και με λιγότερο χρόνο να στήσουμε την μοτοσυκλέτα. Τότε θα δούμε εάν όντως είναι ένα θετικό βήμα μπροστά. Η πίστα στην Καταλονία είναι μια από τις αγαπημένες μου και παρόλο που είναι δύσκολο να φανταστώ ακόμα ένα βάθρο, πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας να τερματίσουμε με τους μπροστά!»

 

Nicky Hayden: «Αν και δυσκολεύομαι στην Καταλονία τα τελευταία χρόνια, μου αρέσει η πίστα και θεωρώ ότι είναι ένα από τα πιο ωραία GP του Πρωταθλήματος. Είναι αρκετά μεγάλη, ανοιχτή και γρήγορη πίστα και είναι σημαντικό να έχεις καλή πρόσφυση του πίσω μέρους, ειδικά προς το τέλος…! Ήμασταν τυχεροί και είχαμε καλό καιρό στο Mugello, έτσι καταφέραμε να δοκιμάσουμε μερικά πράγματα για το set-up… ανυπομονώ να τα δοκιμάσω στον αγώνα και να δω αν κάναμε ουσιαστική πρόοδο!»

 

Επόμενο άρθρο »

SBK Miller: Φωτογραφικό Αφιέρωμα

« Προηγούμενο άρθρο

Melandri: «Ζω ένα όνειρο!»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα