• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Stoner: Είμαι ερωτευμένος με την Καταλονία!
Ψάχνει την πρώτη του νίκη ο Pedrosa!
Νέα 30/05/2012 - 10:20

Η πίστα της Καταλονίας είναι ένα μέρος γεμάτο γλυκές αναμνήσεις, τόσο για τον Casey Stoner, όσο και για τον Dani Pedrosa! O Stoner έχει κερδίσει στην Ισπανία τους τελευταίους 4 αγώνες και είναι δεύτερος στην βαθμολογία, με οκτώ βαθμούς διαφορά από τον Lorenzο. Ο Pedrosa από την άλλη, έχει κερδίσει σε όλες τις κατηγορίες εκεί και έχοντας χάσει τον περσινό αγώνα εξαιτίας τραυματισμού, θα προσπαθήσει να πετύχει ένα θετικό αποτέλεσμα για να μειώσει την διαφορά του από τους πρώτους.

 

Casey Stoner: «Ο αγώνας στην Καταλονία είναι ένας από τους αγαπημένους μου και η πρώτη μεγάλη πίστα GP που δοκίμασα! Από εκείνη την στιγμή και μετά, ερωτεύτηκα την πίστα αυτή... τις μεγάλες γρήγορες στροφές… πρέπει να έχεις καλό έλεγχο στο μέσο προσπαθώντας να έχεις αυξημένη πρόσφυση στην έξοδο… Γνωρίζουμε ότι οι Honda δουλεύουν καλά εδώ και κάναμε καλό αγώνα πέρυσι. Εύχομαι αυτό το Σ/Κ να είναι στεγνό, αυτό θα ήταν υπέροχο! Μετά τον αγώνα θα κάνουμε δοκιμές την Δευτέρα. Πραγματικά εύχομαι ο καιρός να είναι με το μέρος μας, καθώς είναι ένα σημαντικό τεστ για το υπόλοιπο της σεζόν»

 

Dani Pedrosa: «Η Καταλονία είναι, προφανώς, ένας από τους αγαπημένους μου αγώνες, διότι όλη η οικογένειά μου, οι φίλοι μου και οι οπαδοί μου είναι εκεί για να με υποστηρίξουν… είναι μια πολύ σημαντική ημερομηνία… Ανυπομονώ να φτάσουμε εκεί, καθώς πέρυσι χάσαμε τον αγώνα. Θέλω να νιώσω και πάλι την ατμόσφαιρα και είμαι πολύ ενθουσιασμένος και με μεγάλο κίνητρο να τα πάω καλά και να παλέψω για την νίκη. Είναι μια δύσκολη πίστα, συνήθως ζεστή, και θα ήταν καλό να έχουμε καλό καιρό για αλλαγή! Το τεστ την Δευτέρα είναι επίσης πολύ σημαντικό για την ομάδα. Η συγκεκριμένη πίστα είναι πολύ καλή για να δοκιμάσουμε τα νέα ελαστικά, διότι εκεί μένεις στα πλάγια πολύ και στρίβεις δεξιά για πολύ ώρα… οπωσδήποτε χρειάζεσαι πολύ καλή αίσθηση του μπροστινού. Θα ήταν ό,τι καλύτερο να φτάναμε στο Silverstone με όσο το δυνατόν καλύτερη πληροφόρηση»

 

Επόμενο άρθρο »

Melandri: «Ζω ένα όνειρο!»

« Προηγούμενο άρθρο

Το βάθρο οδηγεί τον Spies!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα