• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Γεμάτος αυτοπεποίθηση ο Lorenzo!
"Θέλω να δώσω ένα πολύ ωραίο σόου!"
Νέα 28/05/2012 - 21:26

Ο επόμενος γύρος του Πρωταθλήματος διεξάγεται πολύ κοντά στην Βαρκελώνη, το σπίτι του Jorge Lorenzo! Ο τοπικός ήρωας θα έχει λοιπόν ένα επιπλέον κίνητρο να επαναλάβει την νίκη του στο Le Mans, αυτή την φορά μπροστά στους οπαδούς του! Ο Jorge έχει καλή παράδοση στην συγκεκριμένη πίστα, έχοντας μια δεύτερη θέση το 2009 (μετά από μια πολύ ωραία μάχη με τον Rossi), μια νίκη το 2010 και άλλη μια δεύτερη θέση το 2011. Δεν χρειάζεται βέβαια να υπενθυμίσουμε ότι ο Ισπανός είναι πρώτος στην βαθμολογία, με 8 βαθμούς διαφορά από τον Casey Stoner.

 

Jorge Lorenzo: "Θα φτάσουμε στην πίστα χωρίς να χρειαστεί να πετάξουμε, μ' αρέσει που ο αγώνας είναι τόσο κοντά στο σπίτι μου! Θυμάμαι καλά τις νίκες και τα βάθρα εδώ, όχι μόνο στην μεγάλη κατηγορία αλλά και στην εποχή των 250cc. Θα είναι δύσκολος αγώνας, διότι οι αντίπαλοί μας είναι πολύ δυνατοί, ωστόσο η νίκη στο Le Mans μας έδωσε επιπλέον αυτοπεποίθηση! Γνωρίζουμε ότι μπορούμε να είμαστε πολύ γρήγοροι και ανταγωνιστικοί, έτσι θα είμαστε συγκεντρωμένοι από την πρώτη στιγμή. Αυτός ο αγώνας είναι ιδιαίτερος για εμένα κι έτσι θέλω να δώσω σε όλους τους φιλάθλους ένα πολύ ωραίο σόου!"

 

Wilco Zeelenberg: "Πρόκειται φυσικά για τον αγώνα που γίνεται κοντά στο σπίτι του Jorge. Ήταν πάντοτε εκπληκτικός εδώ και είναι μια από τις αγαπημένες του πίστες. Ανυπομονούμε να δούμε τους Ισπανούς φιλάθλους να μας χειροκροτούν! Όλη η ομάδα λατρεύει την ατμόσφαιρα και η Yamaha τα πάει καλά εδώ. Είναι μια καλή πίστα και ας ελπίσουμε ότι δεν θα βρέξει, γιατί έχουμε δει αρκετή βροχή φέτος!"

 

Επόμενο άρθρο »

SBK Miller, Αγώνας 1: Μίλησε ο Πρωταθλητής!

« Προηγούμενο άρθρο

Sykes: «Έκπληξη για εμένα η 3η θέση!»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα