• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Vermeulen στην θέση του Edwards
O Αυστραλός θα αντικαταστήσει τον Colin στο Le Mans
Νέα 10/05/2012 - 13:38

H επίσημη ανακοίνωση από την Forward Racing, ήρθε πριν μερικές ώρες, με τον Chris Vermeulen να είναι τελικά αυτός ο οποίος θα πάρει την θέση του Τεξανού τραυματία στο GP του LeMans. Θυμίζουμε ότι ο έτερος διεκδικητής της θέσης ήταν ο Leon Haslam που αγωνίζεται στα SBK.

 

«Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να ευχηθώ στον Colin γρήγορη ανάρρωση. Είμαι ευγνώμων που μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστώ και πάλι στο MotoGP με την NGM Mobile Forward Racing», δήλωσε ο πρώην Πρωταθλητής στα Supersport.

 

«Ανυπομονώ να βρεθώ για πρώτη φορά με την μοτοσυκλέτα στο LeMans, μια πίστα στην οποία έχω πολύ καλές αναμνήσεις, συμπεριλαμβανομένης της νίκης μου εκεί το 2007 (απ' όπου και η φωτογραφία). Είμαι ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ στην μεγάλη κατηγορία του Πρωταθλήματος και πάλι και ανυπομονώ να δουλέψω με την ομάδα μου!»

 

Εδώ να θυμίζουμε ότι η νίκη αυτή του Αυστραλού στο Le Mans, ήταν η μοναδική νίκη της Suzuki στην 4χρονη εποχή του MotoGP! Μάλιστα έκανε ιδιαίτερη αίσθηση στην Ελλάδα, καθώς ένας διορατικός παίχτης του στοιχήματος, κέρδισε 270,000 Ευρώ, ποντάροντας στον Vermeulen που ήταν γνωστό ότι είναι καλός στην βροχή. Λίγο πριν τον γύρο προθέρμανσης άρχισαν να πέφτουν οι πρώτες σταγόνες της βροχής και η κάμερα έδειξε τότε τον οδηγό της Rizla-Suzuki να τρίβει τα χέρια του! Στη συνέχεια πήρε τη νίκη... 

Επόμενο άρθρο »

Τα οφέλη του Bradl!

« Προηγούμενο άρθρο

Salom – Hopkins εκτός Donington Park

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα