• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Tο track day του Σ.Ο.Α.Μ. την Κυριακή 13/5
Οδηγείστε μαζί με τους καλύτερους Έλληνες οδηγούς!
Νέα 11/05/2012 - 15:42

Ο Σ.Ο.Α.Μ. την ΚΥΡΙΑΚΗ 13 Μαϊου, σε 2 μέρες δηλαδή, διοργανώνει track day στην πίστα των Μεγάρων. 

Θα είναι το απόλυτο track day για όλους τους φίλους της σπορ οδήγησης, αφού θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν στο paddock τους καλύτερους Έλληνες οδηγούς και μηχανικούς και μάλιστα να οδηγήσουν στην πίστα μαζί τους.

Ο Σύνδεσμος Οδηγών Αγώνων Μοτοσυκλέτας προσανατολίζεται στο να κάνουν κάποιους γύρους τα μέλη του και μαζί με τους πιο άπειρους αναβάτες που θα συμμετέχουν στο track day, ώστε να δοθεί μια μοναδική δυνατότητα να δουν από κοντά και να ζητήσουν τις συμβουλές των εμπειρότερων οδηγών. Σίγουρα μια πολύ καλή πρωτοβουλεία που δίνει μια άλλη διάσταση σε αυτό το track day.

Επίσης την ώρα που οι αγωνιζόμενοι θα είναι στην πίστα στο γκρουπ των εμπειρότερων, οι υπόλοιποι θα μπορούμε να παρακολυοθήσουμε ένα ωραίο θέαμα!

 

Το www.motograndprix.gr και το περιοδικό MOTOGP WORLD έχουν την τιμή να είναι στους χορηγούς επικοινωνίας όλων των εκδηλώσεων του Σ.Ο.Α.Μ. από δω και πέρα και μάλιστα η κάλυψη των Αγώνων του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας είναι εκτενέστερη, στην μηνιαία έκδοση του περιοδικού, όπως βέβαια και στο website.

 

Το τηλέφωνο για κράτηση θέσεων για το track day των Μεγάρων είναι το: 6983695225

 

Επόμενο άρθρο »

SBK Donington: Ελεύθερες Δοκιμές 1

« Προηγούμενο άρθρο

O Peter Hickman στην θέση του Hopkins

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα