• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Estoril Moto3 ΚΑΤ: Οι Γερμανοί ξανάρχονται!
Μεγάλη μάχη Cortese-Vinales, 16ος ο Σίσσης
Νέα 05/05/2012 - 16:41

Οι καλές καιρικές συνθήκες συνεχίστηκαν στην πίστα του Estoril, με τον Γερμανό Cortese να επιβεβαιώνει τον χαρακτηρισμό του ενός από τα φαβορί για τον αυριανό αγώνα. Ο Cortese σημείωσε χρόνο 1.47.145 και άφησε πίσω του τον Maverick Vinales περισσότερο από 3/10. Οι δυο τους οδηγούσαν την κούρσα της μικρής κατηγορίας, με τον Cortese να είναι σταθερά μπροστά σε όλη σχεδόν την διάρκεια των κατατακτηρίων και μόνο μία φορά να βλέπει την πλάτη του Vinales, ο οποίος όμως δεν κατάφερε να κρατήσει την πρώτη θέση για πολύ.

 

Στη τρίτη θέση βρίσκουμε τον τοπικό ήρωα, Miguel Oliveira, ο οποίος έκανε και πάλι μια πολύ δυνατή εμφάνιση, ήταν σταθερά στις πρώτες θέσεις της λίστας, κινδύνευσε ελάχιστα από τον Kent, ο οποίος με μια αντεπίθεση προς το τέλος κατάφερε να εισχωρήσει στην πρώτη τριάδα των αναβατών, καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση, αλλά στο τέλος ο Πορτογάλος κέρδισε επάξια μια θέση στην πρώτη σειρά του grid, στον αυριανό αγώνα.

 

Ο Kent, μετά την μάχη που έδωσε για την 3η θέση, τερμάτισε τέταρτος και δείχνει έτοιμος για την συνέχεια, έχοντας ξεπεράσει την πτώση του στην Jerez. Πολύ καλός ο Khairrudin, ο οποίος δεν έκανε καλό ξεκίνημα στο Πρωτάθλημα, αλλά σιγά-σιγά δείχνει τις δυνατότητές του. Η δεύτερη σειρά ολοκληρώνεται με τον πρωτοπόρο και νικητή της Jerez, Romano Fenati, ο οποίος θα έχει την ευκαιρία του να ανατρέψει τα πράγματα αύριο και να μας εκπλήξει εκ νέου.

 

Ο Luis Salom θα ξεκινήσει στην 7η θέση, έχοντας διαφορά λίγο πάνω από ένα δευτερόλεπτο από την κορυφή, αφήνοντας τον Vasquez στην 8η θέση. Ο τελευταίος, έπεσε στην ένατη στροφή, χωρίς ευτυχώς συνέπειες. Στην τρίτη σειρά θα βρεθεί και ο Faubel, ο οποίος τερμάτισε 9ος σήμερα, ενώ την δεκάδα συμπληρώνει ο Alexis Masbou.

 

Πολύ μέτριος και πάλι ο Θανάσης Σίσσης, ή καλύτερα πιο δυνατοί οι αντίπαλοί του στην κατηγορία, καθώς ο νεαρός πίεσε και πάλι, βελτίωσε κι άλλο τον χρόνο του χωρίς όμως να κατορθώσει κάτι καλύτερο από την 16η θέση - την ίδια θέση που κατέλαβε και νωρίτερα το πρωί στις τελευταίες ελεύθερες - που θα τον οδηγήσει στην 6η σειρά της σχάρας εκκίνησης στον αυριανό αγώνα. Οι κατατακτήριες για τον Ελληνο-Αυστραλό, ήταν λίγο-πολύ παρόμοιες με τις ελεύθερες δοκιμές σήμερα το πρωί. Ο Σίσσης δεν ξεκίνησε καλά και μόλις στα τελευταία 10 λεπτά έκανε την κίνησή του και ανέβηκε στην 12η θέση. Ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν η αναμενόμενη, με τον οδηγό της KTM να βυθίζεται και πάλι στην 17η και το μόνο που κατάφερε ήταν με τον τελευταίο του γύρο να ανέβει μια θέση στην λίστα. Δύσκολα τα πράγματα στον αυριανό αγώνα, με τον Θανάση όμως να μην χάνει την αισιοδοξία του.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο κάτω μέρος της σελίδας

 

Επόμενο άρθρο »

SBK Monza ΕΔ2: O Sykes οδηγεί!

« Προηγούμενο άρθρο

Estoril Moto2, ΕΔ3: Κυρίαρχος ο Marquez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα