• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Estoril ΕΔ3: Δυνατές οι εργοστασιακές Honda
O Pedrosa 1ος και ρεκόρ τελικής με 332.9 χλμ/ώρα!
Νέα 05/05/2012 - 14:23

Οι δύο εργοστασιακοί οδηγοί της Repsol Honda έδειξαν πολύ καλά στοιχεία στις Ελεύθερες Δοκιμές 3 και έδωσαν την μεταξύ τους μάχη για τις δύο πρώτες θέσεις της κατάταξης. 

Στον Ισπανό της ομάδας, τον Dani Pedrosa πήγε όχι μόνο η 1η θέση, αλλά και το νέο ρεκόρ τελικής ταχύτητας στην πίστα αυτή, με 332.9 χλμ/ώρα, από 329.8 που είχε ο Hayden πάλι με Honda από το 2006. Σε τελικές ακολουθούν οι Barbera 332.8, Stoner, Abraham, Rossi 332.5! H πιο αργή CRT πιάνει μόλις 294.8, μια κυριολεκτικά τεράστια διαφορά!!

Ο Ισπανός μάλιστα σημείωσε τον ταχύτερό του γύρο με την 2η μοτοσυκλέτα του, αφού η 1η σταμάτησε στο τέλος της ευθείας και αρχικά οι μηχανικοί της Honda φοβήθηκαν τα χειρότερα. Όμως τελικά το HRC είπε ότι ήταν μια μικρή βλάβη των ηλεκτρικών! Σκεφτείτε όμως να γινόταν μέσα στον Αγώνα...

Ο Casey Stoner από την πλευρά του ήταν πολύ γρήγορος και θεαματικός και έμεινε τελικά μόλις 12 χιλιοστά του δευτερολέπτου πίσω από τον ομόσταυλο.

 

Ο Jorge Lorenzo με την Yamaha M1 ανέβηκε μέχρι την 3η θέση, χωρίς στο μεγαλύτερο διάστημα των 45' λεπτών να δείξει ιδιαίτερη ταχύτητα. Πίσω του και πάλι ο Cal Crutchlow με την δορυφορική Yamaha Tech 3 που πέρασε τον ομόσταυλο Andrea Dovizioso, που όμως σήμερα έδειξε και πάλι δυνατός, μετά τη χθεσινή ολιγωρία, λόγω του ψαξίματος με το ψαλίδι της Μ1. Ο Alvaro Bautista με την Gresini Honda πήρε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή την 6η θέση με διαφορά λίγο πάνω από ένα δευτερόλεπτο από την κορυφή.

Στο στρατόπεδο της Ducati τα πράγματα δεν πήγαν καλά όσο χθες, αφού η διαφορά από την κορυφή μεγάλωσε. Τώρα όμως ο πρώτος από τους οδηγούς είναι ο Valentino Rossi που εξακολουθεί να χάνει μεγάλο μέρος του χρόνου του σε κάθε γύρο, στην τελευταία στροφή, όπως και χθες.

Ο ομόσταυλος Nicky Hayden έμεινε σχεδόν 2 δέκατα πιο πίσω στην 9η θέση. Μπροστά του είναι ο συμπατριώτης του Ben Spies, που μετά το χθεσινό θετικό του ξεκίνημα έμεινε και πάλι πίσω.

 

Ανάμεσα στις CRT μοτοσυκλέτες και πάλι ο Randy De Puniet με την Aprilia ART έκανε φοβερά πράγματα, αφού είναι μόλις 2.035 από την κορυφή σε μια πίστα που στην ευθεία του ρίχνουν 15.8 χλμ/ώρα! Η αλλιώς με μια σχεδόν νορμάλ μοτοσυκλέτα είναι μόλις 1'' πίσω από την πανάκριβη Ducati του Rossi!!

 

Στο κάτω μέρος της σελίδας δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά

 

Επόμενο άρθρο »

Estoril Moto2, ΕΔ3: Κυρίαρχος ο Marquez

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Monza: Κατατακτήριες 2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα