• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο δυνατός Spies είναι χαρούμενος
Μέτρια η απόδοση του Lorenzo
Νέα 04/05/2012 - 21:58

Μετά από τις απογοητευτικές εμφανίσεις του Ben Spies στους δυο πρώτους γύρους του Πρωταθλήματος, ο Αμερικανός δείχνει πολύ δυνατός και έτοιμος να αφήσει στο παρελθόν τις άσχημες εμφανίσεις του. Ο Τεξανός ήταν από τους πρώτους αναβάτες που βγήκαν έξω το πρωί, στις ιδιάζουσες συνθήκες πίστας (βρεγμένο και στεγνό), για να δοκιμάσει μια μεγάλη αλλαγή στο στήσιμο.

 

Οι νέες ρυθμίσεις φαίνεται ότι απέδωσαν τα μέγιστα, με τον Spies να τερματίζει πρώτος στις πρωινές δοκιμές και να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός το απόγευμα, οδηγώντας για λίγο την κούρσα με το χρονόμετρο, για να τερματίσει στο τέλος δεύτερος, μόλις 0.321 δευτ. πίσω από τον Casey Stoner.

 

O Jorge Lorenzo - ο οποίος γιορτάζει τα 25α γενέθλιά του σήμερα - αποφάσισε να μην βγει το πρωί στην πίστα, θεωρώντας ότι είχε λίγα να κερδίσει με τις συνθήκες που επικρατούσαν. Το απόγευμα έψαξε ένα στήσιμο που θα του έδινε καλύτερη πίσω πρόσφυση, τερματίζοντας τελικά στην 5η θέση.

 

Ben Spies: "Είχα καλή αίσθηση σήμερα, αλλά είναι ακόμα νωρίς. Το πιο σημαντικό είναι να ευχαριστήσω τους μηχανικούς μου, έκαναν τεράστια αλλαγή στην μοτοσυκλέτα...! όχι μόνο στο μπροστινό, αλλά κάναμε αλλαγές και στις ρυθμίσεις της θέσης του οδηγού - πράγματα που είχα ζητήσει να γίνουν - και η μοτοσυκλέτα δείχνει πολύ καλύτερη. Όχι μόνο είμαστε γρήγοροι, αλλά είναι και ευκολότερο να οδηγείς σε αυτές τις ταχύτητες, ειδικά αν συγκρίνουμε με τους αργούς χρόνους μας στην Jerez. Αυτήν την στιγμή, η μοτοσυκλέτα είναι γρήγορη και εύκολη στην οδήγηση, αλλά πρέπει να κάνουμε μερικές ακόμα βελτιώσεις. Το να είμαστε στους πρώτους τρεις, την πρώτη ημέρα, μετά από δυο δύσκολα Σ/Κ, είναι κάτι το θετικό"

 

Jorge Lorenzo: "Σήμερα τα πράγματα ήταν έτσι κι έτσι, επειδή δεν καταφέραμε να βρούμε ένα στήσιμο καλό, ή σωστή αίσθηση με την μοτοσυκλέτα. Επίσης, η νέα άσφαλτος δεν είναι και η καλύτερη και θεωρώ ότι είναι χειρότερη - σε σχέση με πέρυσι - σε κάποια σημεία, ενώ και ο καιρός δεν βοήθησε την κατάσταση, με μερικά βρεγμένα σημεία στις στροφές. Περιμένω πολλά να βελτιωθούν αύριο και ειδικά το πίσω μέρος, το οποίο δεν είναι σωστό σε κάποιες στροφές".

 

Wilco Zeelenberg: "Σήμερα το απόγευμα ήταν οι πρώτες ελεύθερες δοκιμασίες για εμάς, καθώς ήμασταν εκτός το πρωί λόγω καιρού. Δεν είμαστε ακόμα σε τέλεια κατάσταση, μας λείπει πίσω πρόσφυση, ειδικά στην είσοδο στις στροφές, κι έτσι πρέπει να το φτιάξουμε αυτό για αύριο. Είμαστε σίγουροι ότι θα δώσουμε την λύση και θα είμαστε έτοιμοι για τις κατατακτήριες"

 

Επόμενο άρθρο »

Stoner & Pedrosa: οι δηλώσεις τους

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Monza, Κατ.1: O Fabrizio την προσωρινή pole

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα